Kurňa, to je nezvyk
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa, to je nezvyk
Tak poprvé od nového vzhledu fóra, jsem to otevřel na founu a vypadá to parádně. Krásně přehledný a urovnaný. Palec nahoru. 

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa, to je nezvyk
Redy neda se prosimte udelat aby se i nove inzeraty ukazovaly v poslednich tematech ? Takhle pokud se nikdo nepodiva primo do rubriky prodam dily tak vubec nevi ze tam neco noveho je. Predtim to bylo hned na prvni strane a clovek hned vedel co se kde sustne. Myslim ze by to ocenilo vic lidi. Diky 

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa, to je nezvyk
Tak to se omlouvam. Me se ukazuje neco jineho... Cumim tady vesmes jen pres telefon tak to bude asi tim. V tom pripade asi dobry a sorky ze jsem otravoval 

Kurňa, to je nezvyk
Jo moment, už vím čím to je, nahoře se totiž zobrazují jen tvé aktuálně nepřečtené příspěvky, tudíž tvé založené téma je považováno jako přečtené a nezobrazuje se (stejně jako když si nějaké téma přečteš, také zmizí, dokud se v tématu neobjeví nový příspěvek)
trochu to mate, uznávám, ale lepší doplněk jsem zatím nenašel a třeba si zvyknem, ona je to fičura celkem zajímavá a dobrá, já už si zvykl 

Kurňa, to je nezvyk
pro mě osobně to je dobrá věc, nic nového vlastně neunikne aniž bych si to přečetl. Za mě 

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa, to je nezvyk
Jj, přesně tak, mě to taky tak vyhovuje. Hlavně se i pomalu proklikávám ke starším tématům a rád si je pročtu. 

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676