Upomínka Ramikovi

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Blackburn
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Upomínka Ramikovi

Příspěvekod Blackburn » 16 dub 2014 23:22

Svět je malý tedy :) Landa, Matásek a spol :)

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 17 dub 2014 00:31

Achjo, tak nějak jsem doufal, že se Ramik sebere, ale je to stále stejná písnička. I kvůli tomu všemu jsem tak nějak kdysi pustil crxátko, nebylo kam se schovat do servisu, až pak se objevil Petk@. Před časem mi Ramik nabízel své crxo, ale nakonec jsem si řekl "nebuď blbej, bůh ví, co z toho zase bude, teď máš svůj klid, do ničeho se nežeň"..je to škoda, že tyhle lidi si to takhle posrali. Za crx život co jsem si prožil se mi takhle s prominutím podělali dva kluci, nejdřív jeden v Mukařově a pak Ramik a pak to takhle dopadá...Petko, běda ti, jak takhle dopadneš, osobně tě půjdu proplesknout :D a jen kvůli klukům jako ty udržuju při životě dalši crx sen ;)

Tapatalkuju...

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 17 dub 2014 08:10

kdo v Mukařově? abych se nespálil bydlím kousek od tama a nedej bože by cero nedojelo do Prahy ke klukum či do mého oblíbeného servisu na Pha 8 :roll: Ted mě napadá jeden človíček tušim Libor lebo tak nějak ale měl jsem za to že z Říčan :?
Minor : *vytlem* pobavilo- netušil jsem že celej Orlík nasazoval výfuk u oktávy *vytlem* *vytlem* - zjevně odtud má Landa počátek své závodnické kariéry :D
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 17 dub 2014 09:53

Jojo, v Mulařově si "pověst" vybudoval Libor Kuťák, posléze přezdívaný Kruťák kvůli brutálním opravám a drsnému ojebávání lidí. Povídalo se i ledacos o čórkách, ale to jsem na vlastní kůži nezažil. Zpackanou opravu mého civica, která se ze 14 dnů protáhla na rok bohužel ano. Tisíce slibů, lží, vytáček, podrazů, ojebávek atd.
Bydlel na Praze 4, pak nějaký čas měl dílnu kus za Mukařovem, pak někde v Říčanech a bůhví, kde je mu konec teď.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 17 dub 2014 14:49

Přesně tak, kruťák. S jeho bývalou přítelkyní, která mu tam pomáhala se dál vídám, ale kde je on neví ani ona, nejspíš se smaží v pekle :)

Tapatalkuju...

Zpět na „Pokec / Discussion“