GO karoserie
Moderátor: Minor
Re: GO karoserie
Hele a od ramika to šlo teda jen v základovce jo? 

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
koukám že jsi to měl teda fest sežraný...doufám že ti to nevyleze za dva roky zase všechno nahoru

- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Hele a od ramika to šlo teda jen v základovce jo?
jojo..přesně takhle............
- Přílohy
-
- P-lem-po-min-vnitr.jpg (50.7 KiB) Zobrazeno 3409 x
-
- P-lem-po-min.jpg (62.45 KiB) Zobrazeno 3409 x
-
- l-lem-po-min.jpg (63.93 KiB) Zobrazeno 3409 x
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
Koukám že nezahlazoval jizvu jo? 

Ty jo, tak to bolo pekne zhnité, tak to moje crxo je poriadna uloženka, ale dobrá prácička
Inak ja som dal za lak 1050€, zeleno-modrá VTECová metalíza, a to sa rozširovali lemy a trošku sa aj hladilo, tak tam bolo kvantum gitovania a aj plniču to dosť potiahlo, ale tak kvalita je síce celkom slušná, ale úplná špička to tiež nie je, no

Inak ja som dal za lak 1050€, zeleno-modrá VTECová metalíza, a to sa rozširovali lemy a trošku sa aj hladilo, tak tam bolo kvantum gitovania a aj plniču to dosť potiahlo, ale tak kvalita je síce celkom slušná, ale úplná špička to tiež nie je, no

enjoy VTEC
- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Koukám že nezahlazoval jizvu jo?
lakýra si to prej chce udělat sám....
- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
pepo crx píše:Ty jo, tak to bolo pekne zhnité, tak to moje crxo je poriadna uloženka, ale dobrá prácička![]()
se nejni čemu divit, nikdo tomu za celou dobu nevystříkal dutiny, nijak neošetřil, prostě nic..

jj,těhle crxek bude v čechách dost a dost bohužel
viz moje...takže doufejme, že teď když je tu nabídka levných dílů atd, dostanou se crxa u nás do mnohem lepší formy!

- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:jj,těhle crxek bude v čechách dost a dost bohuželviz moje...takže doufejme, že teď když je tu nabídka levných dílů atd, dostanou se crxa u nás do mnohem lepší formy!
![]()
![]()
to jo, to bylo furt řečí že lemy na céro nejsou....a jsou...

Jsem zvedavá jak dopadne lak, já byla u pana Vašíčka spokojená tak držím palce 

- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Lenny píše:Jsem zvedavá jak dopadne lak, já byla u pana Vašíčka spokojená tak držím palce
uvidíme, sám jsem velmi zvědav na výsledek....
ahoj,tak jsem si dnes zase přivezl autiko od P.Rameše ,nemám sice foto pač nemám fotak ale můžu říct že je to jako vždy udělané supr.Ted už mi hondička stojí v garáži ,ještě dodělám pár detailu a na jaro bude nový kabátek 

Ahojte, by ma zaujímalo, ako ten p.Rameš zvára tie lemy?! Zvára to aj naspodku (k podblatníku) alebo len ku blatníku hore?
Klampiari čo mi varili lemy, to na spodku nezvárali, sú k sebe tie dva plech (lem aj podblatník) len priložené, zváraním sa oslabujú vraj dosť vlastnosti kovu (plechu) a auto po vyváraní vraj vydrží rapídne menej oproti origu, ktoré sa vlastne nituje, zvlášť v citlivej oblasti lemov
Ja som si to dokončoval sám doma, základná farba, karosársky tmel + náter podvozku na týchto miestach
a myslím, že ma to musí prežiť
Akurát ma zaujíma či to tak robia aj ostatní...

Klampiari čo mi varili lemy, to na spodku nezvárali, sú k sebe tie dva plech (lem aj podblatník) len priložené, zváraním sa oslabujú vraj dosť vlastnosti kovu (plechu) a auto po vyváraní vraj vydrží rapídne menej oproti origu, ktoré sa vlastne nituje, zvlášť v citlivej oblasti lemov

Ja som si to dokončoval sám doma, základná farba, karosársky tmel + náter podvozku na týchto miestach

enjoy VTEC
- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
pepo crx píše:Ahojte, by ma zaujímalo, ako ten p.Rameš zvára tie lemy?! Zvára to aj naspodku (k podblatníku) alebo len ku blatníku hore?![]()
Ja som si to dokončoval sám doma, základná farba, karosársky tmel + náter podvozku na týchto miestacha myslím, že ma to musí prežiť
![]()
Dělá to tak, že plech karoserie připraví pro uložení lemu - udělá v něm přípravkem takovej "schůdek" takže po přiložení lem krásně pasuje a "nevyčuhuje" takže tam nemusí přijít tolik kitu a celkově se tím ta část karoserie zpevní takže by nakonec to oslabení, ke kterému tam dochází, nemuselo být až zas tak strašné... pro ilustraci foto...
- Přílohy
-
- good.jpg (23.64 KiB) Zobrazeno 3397 x
- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
A JINAK ABY JSTE VĚDĚLI, UŽ MÁM PO LAKU A AUTO JE DOMA !
foto dodám zítra až to omeju, cestou domu se to ušpinilo a když jsem tam přijel tak bylo auto venku a pršelo...práce ale na první pohledy dobrá, vím zatím pouze o dvou detailech, které ale zřejmě nejsou vinou lakýry ani klempíře.......

foto dodám zítra až to omeju, cestou domu se to ušpinilo a když jsem tam přijel tak bylo auto venku a pršelo...práce ale na první pohledy dobrá, vím zatím pouze o dvou detailech, které ale zřejmě nejsou vinou lakýry ani klempíře.......
cocks píše:pepo crx píše:Ahojte, by ma zaujímalo, ako ten p.Rameš zvára tie lemy?! Zvára to aj naspodku (k podblatníku) alebo len ku blatníku hore?![]()
Ja som si to dokončoval sám doma, základná farba, karosársky tmel + náter podvozku na týchto miestacha myslím, že ma to musí prežiť
![]()
Dělá to tak, že plech karoserie připraví pro uložení lemu - udělá v něm přípravkem takovej "schůdek" takže po přiložení lem krásně pasuje a "nevyčuhuje" takže tam nemusí přijít tolik kitu a celkově se tím ta část karoserie zpevní takže by nakonec to oslabení, ke kterému tam dochází, nemuselo být až zas tak strašné... pro ilustraci foto...
Díky, tak aspoň viem že mi klampiari nekecali

enjoy VTEC