Čo ste dnes spravili na svojej Honde?

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Čo ste dnes spravili na svojej Honde?

Příspěvekod Martin16 » 30 črc 2012 08:24

je tam 50 :D bohužel
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 14 srp 2012 09:19

No dnes přišlo na řadu účtování - velká pochvala Policii ČR - pán byl velmi příjemný skvěle se s ním povídalo nejen o CRX a tak jsem dostal co jsem zasloužil *vytlem* . Když mi sdělil co jsem vlastně porušil služebnou se ozvalo zvolání s ulehčením ve hlase - "Za kolik?" *dance*
Bez názvu.JPG

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 14 srp 2012 20:32

Martin16 píše:No dnes přišlo na řadu účtování - velká pochvala Policii ČR - pán byl velmi příjemný skvěle se s ním povídalo nejen o CRX a tak jsem dostal co jsem zasloužil *vytlem* . Když mi sdělil co jsem vlastně porušil služebnou se ozvalo zvolání s ulehčením ve hlase - "Za kolik?" *dance*
Bez názvu.JPG

Tak vítej v klubu !!! *vytlem* *vytlem* *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 29 led 2013 00:33

Ja dneska rano cestou do Brna spravil na Civovi to, ze jsem na 3 proudovce vletel do protejsi struhy, zahucel tam cumakem, navalil predek, chladic tece jak cednik, pravy kolo haze a rupl vejfuk ze rve az deti placou. Takze domu vecer putoval na lane. Uvidim na jare co s tim, akorat namam ted s cim jezdit...jestli bude mit cenu to davat do kupy a cpat do toho. To auto je asi proklety, protoze bylo prede mnou uz asi 100x bourany, ja s nim nedavno v noci vzal srnu a dneska tohle...jedu po rovince, chytlo to do prava, tak jsem to urval doleva, najel na ty vyjezdeny koleje ve snehu a uz to slo bokem pres 3 pruhy. A cekal jsem uz jen pecku, jesteze nikdo nejep proti...

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 29 led 2013 08:07

James píše:Ja dneska rano cestou do Brna spravil na Civovi to, ze jsem na 3 proudovce vletel do protejsi struhy, zahucel tam cumakem, navalil predek, chladic tece jak cednik, pravy kolo haze a rupl vejfuk ze rve az deti placou. Takze domu vecer putoval na lane. Uvidim na jare co s tim, akorat namam ted s cim jezdit...jestli bude mit cenu to davat do kupy a cpat do toho. To auto je asi proklety, protoze bylo prede mnou uz asi 100x bourany, ja s nim nedavno v noci vzal srnu a dneska tohle...jedu po rovince, chytlo to do prava, tak jsem to urval doleva, najel na ty vyjezdeny koleje ve snehu a uz to slo bokem pres 3 pruhy. A cekal jsem uz jen pecku, jesteze nikdo nejep proti...

ten výfuck mi připomíná, když sem byl v létě na jídle v mekáči tak tam byl nějaký týpek s choprem, když nakopnul tu svojí robustní mašinu dítě o 100 metrů od něj se náhle rozbřečelo :D byl to řev jako kráva :D

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 29 led 2013 09:40

James píše: rupl vejfuk ze rve az deti placou

*vytlem* *vytlem* *vytlem*

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 29 led 2013 11:00

prej řve až děti pláčou *vytlem* *vytlem* *vytlem* hlavně že jsi cajk *fin* auto se opraví stát se mě asi se strachy po....

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 03 úno 2013 17:36

Já dneska odplachtoval CRXu, hodil baterku, výbavu a stěžkým srdcem si uvědomil, že s ní budu do konce zimy jezdit, pokud nebude sníh a náledí :) Jsem s ní jel naposledy v říjnu a dneska po takový době to byl hodně slušnej fofr, jsem si na to úplně odvyknul *vytlem* Ještě k tomu míŇ místa jak v Cívovi, malej volant, spojka jinak zabírala. Připadal jsem si jak blbec *vytlem* Přijel jsem do Krumlova k benzínce, vedle mě nejakej borec s otřískanou astrou a mařkou. Pak když odjížděli, tak mě ještě mařka vyfuckovala, nevím o co jí šlo teda... :D

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 04 úno 2013 00:55

Vcera som mal obhliadku ohladom vyvarovania, myslim ze sa zasa o kusok pohneme *dance*

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 04 úno 2013 08:59

Hluboké zklamání :( hezké počasí o víkendu vylákalo mě do garáže iplementovat do tapeců US 1.5 části tapece z US 1,6 a ke vší smůle jsou delší :o takže zpátky na stromy a bude se zkracovat a bastlit :?: :!: :idea:

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 04 úno 2013 18:32

uf dnes jsme se pustili do kuchání Marušky.nakonec js si řek,že než se furt dohadovat s bengama,trochu ji zcivilnim.teď vypadá,jako rozcapená bugina :lol: na lemech bylo nejmíň 10kg tmelu,ale nádechy před z.koly kupodivu poctivej plech.bohužel se splnila horší varianta a musíme vyměnit vše.kolik páce si někdo dal aby to zflikoval.. zatim dumám,jestli je to auto ještě spíš zábava nebo mě to nakonec začne srát .jako motokára určitě ok :roll:

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 04 úno 2013 18:47

U nás se pracuje na audiu, v zadu budou 16" EDGE, a do dveří 13", do toho 480w zesilovač, a hurbu do toho pouší Tablet 8" , naštestí se mi podařilo celkem rozumě sehnat měnič, z 12v -> 5V (není problém) ale 2A to už jo , za rozumné peníze, ale podařilo se. Do toho nachystat napájení zesilovače 10mm tlustej kabel a napájet na konce očko a vidličku. Právě ted řeším jak udělat ozvučnici pro zadní repro, páč jinak auto je bez plastů, aaa zda kupovat také ty anti-vibrační folie a vytlumit tím dveře ale je to pekelně drahé takže ... asi nebude.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 úno 2013 20:12

13 a 16 palců??? Snad cm ne?
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 04 úno 2013 21:33

skus dat do dveri plst a molitan, mozno to pomoze :) teda len pokial budes davat palsty naspat :) a k tomu zosiku este dokup nejaky kapacitor lebo ti bude preblikavat cely interier :P

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 06 úno 2013 12:53

Tak vcera som ju vytiahol na mensi vylet. Vo stvrtok ide zasa do garaze. Ale nemilo ma prekvapila. Mame tu zasa stary problem - zatekanie. Prsalo celu noc, a rano som mal pod spolujazdocovymi nohami pri ecu mlacku asi 1,5 deci. Na mieste kde ma byt zadne sedadlo (z pantu kde je plynova vzepra kufra) nakvapkalo asi 1,5 deci a v kufri asi 2,5 deci vody cez lave svetlo.

Chcem sa opytat, daju sa nejako opravit tie plastove uchytky ktore drzia srob na upevnenie svetiel? Niektore mam polamane a aj to bude pricinou podla mna.dalsia vec co spravim je asi upravim svetla tak aby voda okolo nich obtekala a nesla do tesnenia. Chystam sa na vyvarenie tak asi dam spravit aj ten roh kufrovych dveri nech to je poriadne spravene profesionalom a nie mnou :D a ten predok? To bude asi tesnenie celneho okna, skusim to na jar ked bude teplejsie nejako dat dokopy :)

ale aj tak mi je to zahadou, kvapkalo to z praveho rohu kastliku ako ma srob, neviete pricinu? Zatial mi vychadza to celne ...

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 06 úno 2013 13:20

Swingal píše:Chcem sa opytat, daju sa nejako opravit tie plastove uchytky ktore drzia srob na upevnenie svetiel?

Přemýšlim ale vůbec nevim jaký úchytky máš na mysli ?
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 06 úno 2013 16:40

Obrázek

tieto sroby ktore trcia spod tesnenia/peny, tak ich plastova zakladna ktora ich drzi na mieste je popraskana . Ci sa s tym nieco da spravit, napadlo ma to zlepit nejakym 2 zlozkovym lepidlom, a potom este stiahnut zmrstovackou/eskapaskou.
Naposledy upravil(a) Swingal dne 06 úno 2013 22:08, celkem upraveno 1 x.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 06 úno 2013 17:50

Naštěstí jsem se s tímhle problémem ještě nesetkal ale udělal bych to přesně jak píšeš, stáhnout smršťovačkou, vylejt epoxidem a našroubovat spět.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 10 úno 2013 19:33

Dnes som bol na chvíľu v garáži .. tak som vymenil volant momo top power 350mm za volant momo corse 320mm :)

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 10 úno 2013 20:22

nahodou fotka by nebola? 8-)

Zpět na „Pokec / Discussion“