Předf. - jiný budíky, kaplička, tlačítko varovek na sloupku volantu atd.
Když vezmeš čistě jen palubku, bez kabeláže a tak, nejsem si jistej, jestli musíš něco upravit nebo ne. Možná nějaký uchycení budíků.
palubní deska
Moderátor: Minor
palubní deska
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
palubní deska
Mě šlo právě čistě o tu část pod oknem. No rozeberu to a uvidim. Aspoň budeme o něco chytřejší. Jinak nic předělávat nechci. Mám roh pod oknem stříknutej od šikovnýho lakýrníka na bílo
.
palubní deska
Jsou jiné ty drzaky budiku pod kaplickou. Takze je treba je prehodit. Jsou to takove hlinikove profily. Jinak by to melo byt stejne co se tyka hole palubky.
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
palubní deska
Tak je nakonec i jiná elektrika. Konektory maj stejnej tvar, ale některé piny nesouhlasily tak jsem ji radši rovnou přehodil taky. Možná by to funfovalo, ale nechtěl sem to sundavat znova. A je rozdíl i v páčkách pod volantem. Jednak mají trochu jinej tvar, ale hlavně tam už neseděj konektory, takže ty jsem nechal původní a nepředělával to. Třeba příště
.
palubní deska
Nieje to rovnake, su tam ine konektory ktore su musis prepinovat aby to sedelo, alebo zoberes stary zvazok z predFL a das ho do poFL ale tym padom ti ostanu stare budiky a tak. Jeden z jasne viditelnych rozdielov je tlacidlo na vystrazne smerovky, kedy predFL ho ma na volante a poFL na kryte budikov a tym padom tam musi ist iny pocet kablov. Nieje to nemozne ale pol dna pri tom stravis ked to chces prekopat.
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
palubní deska
Tak to musim rozebrat eště jednou. Když zapnu ventilátor topení, tak se nespustí a navíc přestane hrát rádio