Demontáž
Moderátor: Minor
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Demontáž
Ahoj, chalani potreboval by som vediet ako zhodim bez poskodenia okenné lišty na dverách a aj plast na malom trojuholnikovom okne je to poface ... kto by mal na to neaky grif prosim nech da vediet pretoze tych cudlikov som uz polamal
dik
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Demontáž
Dle mě ten plast ani jinak než silou vyndat nejde a lišta asi taky ne, jen si musíš stáhnout okno až dolu...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Taky jsem vždycky čudlíky polámal, neumím ti poradit.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Skús to trocha lepšie vysvetliť. Neviem či rozumiem. Okenná lišta sa vyťahuje smerom priamo nahor. Nemalo by sa nič zlomiť. Má také pacičky ktoré sa vo dverách roztiahnu a napevno držia na plechovej hrane dverí a pritom musí volne chodiť okno. Plast trojuholníkového okna má zvnútra dverí tri skrutky tak bacha odskrutkovať!!! ....a odpadne sám
Aha už viem čo si myslel pod tým plastom. Mne sa to polámalo a zdeformovalo. Na tvojom mieste by som poprosil niekoho ochotného v autoskle. Oni na to majú grify a možno aj nástroje.
Aha už viem čo si myslel pod tým plastom. Mne sa to polámalo a zdeformovalo. Na tvojom mieste by som poprosil niekoho ochotného v autoskle. Oni na to majú grify a možno aj nástroje.
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
diki moc aspon ste ma uistili ze to inak s tou listou nejde
Antiamik :tu listu na trojuholnikovom skle co som mal na mysli ako ju demontovat, tak pytam sa na to pretoze ja na nej niake skrutky nemam videl som ich napriklad na civice, preto schvalne som pisal ze je to poface
Antiamik :tu listu na trojuholnikovom skle co som mal na mysli ako ju demontovat, tak pytam sa na to pretoze ja na nej niake skrutky nemam videl som ich napriklad na civice, preto schvalne som pisal ze je to poface
caute, a viete niekto kde by som zohnal tu gumicku do toho trojuholnikoveho okienka? ja uz davnejsie rozmyslam, ze by som to vymenil - nejako sa mi to skratilo a mam tam tera fugu...
dokonca ani v honde nemaju tu gumicku...
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
zolo píše:caute, a viete niekto kde by som zohnal tu gumicku do toho trojuholnikoveho okienka? ja uz davnejsie rozmyslam, ze by som to vymenil - nejako sa mi to skratilo a mam tam tera fugu...dokonca ani v honde nemaju tu gumicku...
jestli myslis do zadniho bocniho okna, tak bud jen univerzal nebo z jineho crx, ale pochybuju ze bude ve 100% stavu.. treba pepo crx ji tam nema vubec a nevadi mu to