Námět na fotonávod
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Námět na fotonávod
Ahoj... Tak mě tak napadlo že kdyby se tady někdo nudil, tak může udělat fotonávod na výměnu veškerých kapalin.... Chtěl bych to na zimu všechno vypustit a na jaře tam nalít všechno nový... Například jsem ještě ani nezkoumal kde se vypouští chladící kapalina a olej z převodovky, tam nevim ani kde se nalejvá... Tak když se někomu bude chtít... 

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Re: Námět na fotonávod
Cau.Fotonavod odeme necekej,ale....rozhodne byl nic nevypostel!!!Olej(jak v prevodovce a motoru) tam musi zustat.Jediny co bych udelal je zkontrolovat hodnotu nemrznouci smesi,vytahnout baterii,dat ji do tepla a sem tam(bohate staci 1x za 14dnu) ji vratit a nastartovat auto na 15min.Zadny turovani,jen nechat pekne zahrat a pak malinko probrnknout s plynem.
Ohledne vymen oleju a dalsich provoznych kapalin si precti a obkoukej v manualu,neni to zadna veda.A pokud si nebudes jisty,klidne sem napis a poradim(e)
Ohledne vymen oleju a dalsich provoznych kapalin si precti a obkoukej v manualu,neni to zadna veda.A pokud si nebudes jisty,klidne sem napis a poradim(e)
Re: Námět na fotonávod
Námět na fotonávod určitě dobrej, vždy je to ta nej nejsnažší cesta a každý se do toho pak pustí s chutí sám...a to vše přispěje k čemu...že na ulicích už neuvidíme zhuntovaná crxa které si většinou pořizují mladíci jako své první auto a jen jezdí
jinak s tou baterkou dobrá připomínka, vždycky mě to přes zimu vypeče

jinak s tou baterkou dobrá připomínka, vždycky mě to přes zimu vypeče