Praha nebo Liberec

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Praha nebo Liberec

Příspěvekod Vasa » 07 říj 2010 22:04

Zdravím všechny,
měl bych na Vás dotaz. Byl jste někdo v aquapalaci v Praze nebo v babylonu v Liberci? Nejlíp v obojem? Co by jse řekly že je lepší? Chceme se tam s manželkou vydat ale nejsme rozhodnutý kam tak jestli by mě někdo neporadil kde je to lepší nebo zábavnější. Dík za postřehy.

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Praha nebo Liberec

Příspěvekod Redy » 08 říj 2010 00:01

Zdarec! :) Byl jsem v obojím a musím říct že je samozřejmě zábavnější ten v praze v čestlicích ale taky si člověk zaplatí víc *fin* ale rozhodně nejlepší v republice *fin*

Malicka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malicka » 08 říj 2010 11:18

Ahoj,já jsem pro Liberec.Je to tam super.A navíc,je tam zrcadlový bludiště a samý skvělý místa,kam zajít.Mi tam byli s přítelem a vydrželi jsme tam celý den a dost jsme si užili.Ale to je můj názor.Jukni na net a uvidíš sám...Ale já bych jakožto žena brala Liberec.I když v Praze manželku můžeš vzít na Petřín,ale to už je asi ohraný :)

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vasa » 08 říj 2010 18:11

Na internet jsem koukal ale nemůžu se furt rozhodnout. Teď jste mi teda ještě zamotaly hlavu Redy pro Prahu Maličká pro Liberec tak já nevím. :D Petřín nejni špatnej nápad ale těch schodů nahoru takový chození a vylejzání mám za celej den dost v práci. A kde maj lepší tobogány? *slint*

Zpět na „Pokec / Discussion“