CARBONOVÁ kapota
Moderátor: Minor
CARBONOVÁ kapota
Chci se zeptat. mam carbovou kapotu a začal se zní loupat bezbarvý lak. dá se to nejak opravit znovu přestříkat?? a nevíte kdo by to udělal?? 

- Autozednik Mambo
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: CARBONOVÁ kapota
Karbon se nestřiká ne? dyť to nemuže držet bez podkladu ten lesk... bych to dal nějak šetrně dolů...
je na tom na nesenej bezbarvej lak..
ale nevim jestli to na to hodil nekdo uz predemnou nebo jak jsčem druhej majitel.. a prace ze se mi zacina uprostred odlupovat... a lehce me to sere... 

stechi píše:ale nevim jestli to na to hodil nekdo uz predemnou nebo jak jsčem druhej majitel.. a prace ze se mi zacina uprostred odlupovat... a lehce me to sere...
Ja si koupil novou za 14k a vickrat bych to neudelal...nejenom ze nesedi a musi se upravit panty,ale i potom to neni zadna slava.Jinak opravdu je na ni bezbarvej lak.Je to vpodstate jen laminatova kapota s povrchovou upravou carbon+lak....Mnooo jsem teda zvedav kdy toto potka me....

ahaaaaaaaaaaaaa tak koukam ze mame stejny problem.. taky bych doto uz asi nesel... jj pasovani to neni zadna sranda.. nahodou nevis jestli by stim slo neco delat??
Tak to naštve za takový peníze
asi bych se zkusila poptat přímo lakýrníka co by se s tím dalo udělat.

stechi píše:ahaaaaaaaaaaaaa tak koukam ze mame stejny problem.. taky bych doto uz asi nesel... jj pasovani to neni zadna sranda.. nahodou nevis jestli by stim slo neco delat??
urcite zkusit nejakyho lakyru....Verim tomu ze ten s tim poradi....A pak tu poreferuj jak jsi dopad..

ahoj docela mě překvapuje co tu píšete je to tato kapota? http://www.tuning-honda.cz/scripts/podr ... p?IDZ=7205
měl jsem v plánu ji pořídit ale ted docela váham teda
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- mooonwalker
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
nechci se vam do toho nejak ..... ale koukal jsem na vahu laminatovy a je o zanedbatelnou vahu tezsi, no a to zas nejni takovy zlo, ted si mam v planu delat jednu, verim ze kdyz si to udelam sam, a nekoupim podle nejakyho strejky kterej si to kopyto upatlal buh vi z ceho tak to bude cajk, dokonce si mylsim ze i naklady budou nekde hodne dole
Vsak znate to
clovek se uci hlavne ze svych chyb
Ja do ni sel kvuli splneni snu(proste vzdy jsem chtel karbonku) a taky kvuli tomu ze se na ni v budoucnu nemusi pracovat(zadny lakovani).Ovsem jakmile jsem ji polozil k origo kapote,znacne jsem se pohorsil.Kvalita zpracovani je vytecna,az na to ze neni uplne presne prohnuta jako origo.Pri nandani na panty se me rozhorceni jeste zvysilo,protoze byla dobrych 18mm nad horni hranou blatniku.Tak jsem premyslel co dal a rozhodl se pro upravu pantu.Docela se zadarilo,ale jeste to neni ono...nikdy tam nebude sedet jako origo.Navic se musel poupravit zamek kapoty a propilovat otvory pro odstrikovace.Dle myho je laminatova s povrchovou upravou carbon-tim padem treba i nepatrne tezsi jak jen laminatka,ale samozrejme oproti origo velice znacny rozdil.Takze za me rozhodne jen laminatovou,ktera se da koupit za 8tis(nekdo na hc ji dela) a je po starostech
Mnooo a neni lepsi se poucit z cizych chyb:)
stechi:Muzes mi prosim nafotit,jak se loupe a jak Ti sedi u blatniku?Diky

J!R! píše:stechi píše:ahaaaaaaaaaaaaa tak koukam ze mame stejny problem.. taky bych doto uz asi nesel... jj pasovani to neni zadna sranda.. nahodou nevis jestli by stim slo neco delat??
urcite zkusit nejakyho lakyru....Verim tomu ze ten s tim poradi....A pak tu poreferuj jak jsi dopad..A mimoto...jezdis s tim i v zime???
Hele v zime vubec s autem nejezdim... tak ze v teple v garazi pod plachtou... ale casto ho mam venku v létě a taky na nej parkrat zaprší

Sabrio píše:ahoj docela mě překvapuje co tu píšete je to tato kapota? http://www.tuning-honda.cz/scripts/podr ... p?IDZ=7205
Neznám člověka kterej by řekl že mu sedí.. jj to je ona ja mam teda ješte s tou bublinou na levo..

J!R! píše:Vsak znate toclovek se uci hlavne ze svych chyb
Ja do ni sel kvuli splneni snu(proste vzdy jsem chtel karbonku) a taky kvuli tomu ze se na ni v budoucnu nemusi pracovat(zadny lakovani).Ovsem jakmile jsem ji polozil k origo kapote,znacne jsem se pohorsil.Kvalita zpracovani je vytecna,az na to ze neni uplne presne prohnuta jako origo.Pri nandani na panty se me rozhorceni jeste zvysilo,protoze byla dobrych 18mm nad horni hranou blatniku.Tak jsem premyslel co dal a rozhodl se pro upravu pantu.Docela se zadarilo,ale jeste to neni ono...nikdy tam nebude sedet jako origo.Navic se musel poupravit zamek kapoty a propilovat otvory pro odstrikovace.Dle myho je laminatova s povrchovou upravou carbon-tim padem treba i nepatrne tezsi jak jen laminatka,ale samozrejme oproti origo velice znacny rozdil.Takze za me rozhodne jen laminatovou,ktera se da koupit za 8tis(nekdo na hc ji dela) a je po starostech
Mnooo a neni lepsi se poucit z cizych chyb:)
Jo jasný mužu pošli mi prosim tě email ... a sedí mi jenom na jedný straně a na druhy mam uprostřed bouli a vidim na motor

Honek.Jiri@seznam.cz diky.... 

maš to tam... 

- Autozednik Mambo
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
tojo to se loupe od vyroby jo 

Ted nevim jak to myslis???
ja bych rekl ze okraje od vyroby ten prostered zacal od nejakeho kamene a ted se to zacina odlupovat... jinak ji nikdo predemnou neopravoval--

Jj,dekuji....jinak sedi mi podobne,ale jeste si s ni pohraju,pac takto je mi to skoro i blby vyjet....A upravoval jsi panty?Jinak urcite zkus nejakyho lakyrnika,kterej Ti k tomu rekne svy...ale urco jde zachranit.Ted si rikam jestli tu svou jeste nenecham olepit prusvitnou ochranou folii....
Ta golie neni spatnej napad protze ta kapota dostava dost od kaminku a jsou pak v tom laku dirky od nich.. no neco se tam delalo s pantama... ale uz je to davno ale zase mi to dobre sedi ve predu a na ty jedny strane a dost nerad bych to posral...