D16z5 + upravy

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

D16z5 + upravy

Příspěvekod Sabrio » 07 dub 2010 23:12

Taaak :) mam zase jednou nějakou tu otázečku mám v ceru d16z5 a chtěl bych ji dát do kupi to tak jako že pořádně a tak by mě zajímalo jestli je problém sehnat tyto věci kované rotující části jako jsou písty ojnice atd. odlehčený setrvačník značkový na V-tec se dělají od exedy ale na d16z5 sem nic nenašel a nějaku lepšíá spojku a kdyby to šlo tak na kolik by to tak vyšlo jo a ještě poznámka nemá někdo doma D16z5 motor v dobrym stavu opravdu dobrym stavu. :) díkec za info a komenty *crx*
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: D16z5 + upravy

Příspěvekod Vasa » 08 dub 2010 20:49

Tak nevím na kolik by to stálo ale troufnu si říct že se musí asi hodně věcí obědnat třeba z USA. Ale setrváky jsou třeba tady na Z5 budou mít určitě.
http://www.tuning-honda.cz/scripts/zbozi.php?KID=1223

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 08 dub 2010 20:56

mnopho dílů si nech buď udělat na zakázku vyjde to mnohdy levněji za lepší cenu, mám pocit že odlehčovanej setrvák tam máš tedy aspoň tomáš něco říkal když jí ještě vlastnil, a to co chces objednat nejlip asi pres ebay

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Scar » 08 dub 2010 21:16

Doporučuji
http://www.zitec.cz/honda/honda.htm
Kluci od něj berou všechno možný a spokojenost
No a určitě si připrav pár desítek tisíc a nečekej bůh ví co. Když už dělat céro na výkon, jako první bych sehnal b16a2 na kterou je mnohem víc performance dílů a hlavně disponuje slušnym výkonem už v sérii. Se z5kou se horko těžko dostaneš na těch 160koníků co má a2ka a ještě budeš plakat kolik to stálo (bavíme se o atmosféře)...toť můj názor ;)

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 08 dub 2010 23:02

No ta stránka vypadá solidně a za docela přijatelnou cenu alespon pro mě za kvalitu se holt platí jinak odlehčenej setrvák tam je je prý z Honda clubu přes někoho jenže je stočenej a já nechci aby mi jednoho dne prolítl dovnitř nevim proč se takový krávoviny vůbec dělaj sorry ale nechápu to když něco tak pořádně tod muj názor jinak já ani tak nechci výkon jako kvalitu a dlouhou životnost chtěl bych to auto postavyt tak aby mi vydrželo a nemusel tam pokud možno dávat turbo nic takového seriie jenom trochu víc poladěná abych se nemusel bát že když to budu točit že se mi na tom něco pose... Možná je to trochu drahá investice ale chtěl bych mít motor co je v cajku a to tak že od základu a bude mít i nějakou rezervu kdybych si to rozmyslel a chtěl s ním dále pracovat.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 08 dub 2010 23:29

pohoda já nevim kdo to dělal ani jak to dělal na odlehčenej setrvačník mám svůj názor, jen ti rikam aspon co vim o tvem aute z doslechu coz rikal nevim jestli znas tomase z unl modra libova preluda ze se ten setrvak nechaval delat u cloveka kterej se tim zabejva trochu vice i on sam to ma na sve prelude a na predesle taky, pry ten manik odlehcoval i lidem co jezdeji vrchy a amaterske okruhy... jak rikam nic neni podlozene jen jsem s nimi stal v krouzku a jak je mi zvykem se ptal na kde jaky hovadiny

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 09 dub 2010 07:24

Tak to jo no jestli to dělal někdo kdo umí tak je to supr to už se tolik nebojim :) dík za info něco podobného jsem slyšel taky jinak znám akorát zlatika jinank můžu znát tvůj názor na odlehčené setrváky můžeš klidně sz jestli chceš :)
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Scar » 09 dub 2010 16:50

Ten maník z UL o kterém se tu bavíte opravdu umí. Setrvák si u něj nechával stahovat každej koho znám navíc za pěknou cenu a nikdy nikomu nepraskl. Nestahuje ho na maximu, ale nechává si trochu rezervu právě proto aby se nestalo že praskne ;)

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Scar » 09 dub 2010 16:51

Btw peoč přemýšlíš hrabat se v motoru Zlatíkovo bejvalky? Je po GO a navíc odlehčenej setrvák tam je co vím

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 09 dub 2010 18:50

On ten setrvák tam jenom dával a zlatik ho prý nechával převážit ale myslim si že to asi teda bude ok vadnej kus by mu tam asi nedal a nebo by mu to řekl jinak po go no nevim tece olej nejspis teda pod vykem takze staci jen vymenit tesneni ale ještě jsem na to pořádně nekoukal a jestli teče jinde no tak by to každopádně dělat nemělo ale já se zatim jen tak orientačně ptám na ceny kde by se to dalo sehnat a jestli je to problém atd. ted auto jede a jediný problém co zatim mám je prasklý středový výfuk v plánu mam koupit celej nerez od SRS co myslíte dobrá volba? jinak hrabat se v tom dokud to jede v pohodě je zbytečný.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Scar » 09 dub 2010 18:55

Pro SRS palec nahoru....má ho snad Redy tak by ti určitě řekl víc. Ohledně těsnění pod ventil deklem doporučuju červenej silikon spíš než tu gumu co koupíš v každym autokelly

Zpět na „Pokec / Discussion“