STK

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Heki
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

STK

Příspěvekod Heki » 06 dub 2021 09:11

petaed9 píše:Source of the post Jo to souhlasím. Taky jsem měl pár 90's supersportů a myslím si že jsem aj jezdil celkem svižně :D a z vlastní zkušenosti vím že když se najde pacient v nějakém dobrém autě tak tě v zatáčkách vypleská ať se snažíš sebevíc. A máš pravdu. Sériové brzdy jsou tragické. To mi nikdo nevymluví. A traction bar je výborná věc. Na těch brzdách pak budeš mít kurevsky větší jistotu a stabilitu. Někdy se mi po crxu a hlavně 4g celkem stýská... Ach jo. To byly časy *slint*

v čem je C4G lepší? Vesměs co jsem se bavil s borcema co měli oboje, tak měli raději C4G než CRX - a prý kvůli delšímu rozvoru má lepší vlastnosti - a to i na okruhu. Co je na tom pravdy?

Adamek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

STK

Příspěvekod Adamek » 06 dub 2021 09:38

Co je na tom pravdy?

Já měl oboje, a CRX je proti civicu neposedná mrcha. Ten civic toho prostě snesl trochu víc. Ale nejezdil jsem v nich současně. Civica jsem odstavil a po roce koupil crx.

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

STK

Příspěvekod James » 07 dub 2021 20:17

Já měl 4G asi rok. Byla to sice jen 1.3 karbec a taková obouchaná vražda, ale pokud bych to srovnal s CRX, tak to bylo v základu takový pohodlnější, prostornější a dozadu se v klidu vešli další spolujezdci :lol: Jízdní vlastnosti asi nemá u tohohle mýho typu cenu porovnávat s CRX.

petaed9
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

STK

Příspěvekod petaed9 » 08 dub 2021 18:16

Přesně jak píšeš Heki. Čtyřka má delší rozchod. Myslím že o nějakých 20 čísel. A je o dost stabilnější když jedeš na hraně. Není taková jedovatá jak crxo. Hodně lidí v crxu dojelo na to že se v zatáčce lekli a pustili plyn. Céro hned samozřejmě hodí prdelí a málo kdo to ustojí. To se ti ve čtyřce nestane. Prostě si toho nechá líbit o dost víc. Taky se mi vždycky líbilo že 4g je taková nenápadná. Nikdo od toho nečeká žádné zázraky a pak dostane nakládačku *dance* U céra hned každý ví co to je zač a chce se hned nahánět. Další věc je to že ve 4g se dá úplně v klidu jet ve čtyřech nebo pěti lidech a nikdo nijak zvlášť netrpí. Kdežto céro je dělané pro dva běžné metr a půl vysoké japonce a vzadu je to tak pro dva děcka max . Prostě trestná lavice :D Céra jsem měl 4 byla to vždycky moje srdcovka dokud jsem neměl 4g 1.6 Sice to byla rezavá olejechtivá svině ale válcovala crxa i vtecové 4g a plno dalších o dost silnějších aut

Zpět na „Pokec / Discussion“