Hladam crx ee8
Moderátor: Minor
- 
				zemlicka23
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Hladam crx ee8
Caute po 6 rokoch som zase tu. Hladam peknu zachovalu crx ee8. Na cz sk a de skoro nic som nenasiel;( nie som mechanik takze iba tankovat a olej filtre menit;)

- Jindřich
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hladam crx ee8
Ono jich už moc není a když,tak za ranec.
Pročpak se vracíš ke staré jebce? 

Pročpak se vracíš ke staré jebce?

- 
				zemlicka23
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Hladam nieco na vikend, daily car uz mam a som spokojny a toto by bol taky moj jdm project. Pozeral som ze jiri predava svoje cierne. Oplati sa?

zemlicka23 píše:Hladam nieco na vikend, daily car uz mam a som spokojny a toto by bol taky moj jdm project. Pozeral som ze jiri predava svoje cierne. Oplati sa?
Oplati se
 Troufám si tvrdit, že ikdyž koupíš nějakou EE8 před renovací, tak překročíš sumu, kterou chci za svoji, aby ses dostal na můj stav. Navíc ber v potaz, že k tomu dám i spoustu vzacných dílů, který by řada místních členů sama ráda vlastnila: např. těhlice EE8, 2 sady př. třmenů EE8, manifold s klapkou a vstřikama ITR DC2 + termotěsnění a mnoho dalších dílů na CRX. Min za 30tis kč.
 Troufám si tvrdit, že ikdyž koupíš nějakou EE8 před renovací, tak překročíš sumu, kterou chci za svoji, aby ses dostal na můj stav. Navíc ber v potaz, že k tomu dám i spoustu vzacných dílů, který by řada místních členů sama ráda vlastnila: např. těhlice EE8, 2 sady př. třmenů EE8, manifold s klapkou a vstřikama ITR DC2 + termotěsnění a mnoho dalších dílů na CRX. Min za 30tis kč.- Jindřich
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak,vzal ji?
Tenhle vtec někdo znáte? http://www.sportovnivozy.cz/82621-honda ... t-ee8-brno

Jindřich píše:Tak jak,vzal ji?
To je právě ta J!R!ho

Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
slušný stav   

Shaka píše:slušný stav
Jediny co se na autě neměnilo, neopravovalo či nerepasovalo jsou pružiny s tlumičema (tlumiče série, pružiny cca 30-40mm snižený) a převodovka(nejzachovalejší, co jsem měl). Auto mám víc jak 6 let a každý rok se do něj dalo kolem 50tis kč. Vše dělaný tak, aby byla zachována spolehlivost a možnost vratit do původního stavu. K vozu je spousta dílů jak performance ( manifold s klapkou, vstřiky, vačky.... vše ITR), dále cenný seriový díly (těhlice EE8, 2 sady před třmenů EE8, origo sedačky, .....) a spousta dílů z ED9. Díly jsou za cca 30-50tis kč.
!!!PROSÍM NEZKOUŠEJTE MĚ ZLOMIT. DÍLY JSOU K AUTU, NEPRODÁM JE ZVLÁŠŤ!!!
- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:!!!PROSÍM NEZKOUŠEJTE MĚ ZLOMIT. DÍLY JSOU K AUTU, NEPRODÁM JE ZVLÁŠŤ!!!
Ale jestli prodáš auto, tak bys nám mohl prozradit kupce
 Aby jsme se na něj mohli sesypat jako supi.
 Aby jsme se na něj mohli sesypat jako supi.   

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa píše:J!R! píše:!!!PROSÍM NEZKOUŠEJTE MĚ ZLOMIT. DÍLY JSOU K AUTU, NEPRODÁM JE ZVLÁŠŤ!!!
Ale jestli prodáš auto, tak bys nám mohl prozradit kupceAby jsme se na něj mohli sesypat jako supi.

Ano, s tím problém nemám
 Ano, s tím problém nemám  Moc tomu nevěřím, že se u nás prodá, tak to zkusím později a za vyšší cenu.
 Moc tomu nevěřím, že se u nás prodá, tak to zkusím později a za vyšší cenu.Hladam crx ee8
Kto mi vysvetlí prečo tí Nemci zaslepujú tie antény? To je to čo robí to auto pekným a oni to zagitujú