Snimac vaciek D16A8
Moderátor: Minor
Snimac vaciek D16A8
Mam na vas taku otazku.Snimac vaciek ak to mozem tak nazvam tie dva konektoriky musia byt spravne zapojene alebo je to jedno ?koncovka sa mi rozypala dakujem
Re: Snimac vaciek D16A8
Myslíš snímač na výfukové vačce?
Pokud je prohodíš, mělo by ti to vyblikávat chybu.
Pokud je prohodíš, mělo by ti to vyblikávat chybu.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Lenže mne chybu hádže stále čosi v rozdelovači či co .najodou foto nemáš ako to je zapojené .
Napiš, co ti to hází za chybu a co jsi s autem prováděl.
Chybu mi to hádzali už od výmeny rozdelova chyba 13to bola ale auto behali v pohode tak som to neriešil ,lenže mi prdlo tesnenie pod hlavu tak som to rozhodil a neviem presne ako zapojiť to čidlo na vačke.myslel som ze to je jedno ako to zapojím .
Chyba 13 je chyba snímače atmosférického tlaku, s rozdělovačem nijak nesouvisí.
Pokud nemáš kabeláž nějak divně předělávanou, nelze nic zapojit jinak a obráceně. Nechápu, proč bys po výměně motoru, měl mít něco nějak jinak. Asi bys to musel nafotit, takhle fakt netuším, co řešíš.
Pokud nemáš kabeláž nějak divně předělávanou, nelze nic zapojit jinak a obráceně. Nechápu, proč bys po výměně motoru, měl mít něco nějak jinak. Asi bys to musel nafotit, takhle fakt netuším, co řešíš.
Motor ani kabeláž som nemenil.neskoro som si všimol že to je odlíšené jeden kábel je žlto modrý a druhý Modry .ale chyba motora svieti stále odkedy som vymenil rozdelovač.neviem čím to je ,niekde som sa dočítal ze horná uvrať snímač rozdelovača.
Chyby rozdělovače jsou 4 a 8 (horní úvrať a natočení kliky), 9 je chyba snímače na výfukové vačce (poloha prvního válce).
Pozrem presne aká chyba balíka . Takto strieľam sám si uz nepamätám