swap brzd
Moderátor: Minor
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Re: swap brzd
Hele taky jsem si zjišťoval ale asi ne ale tehlice z acco 2l 282mm dvou pistky prej je to jednoduchá montáž pujdu do nich taky 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
- Vendik
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Dudla píše:Hele taky jsem si zjišťoval ale asi ne ale tehlice z acco 2l 282mm dvou pistky prej je to jednoduchá montáž pujdu do nich taky
jenže ty to budeš davat na EE a nevim zda EE a ED maji stejne těhlice ale mam pocit ze ne preve kuli brzdám
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
To taky nemá no
jsem zapoměl ale swap na EE je stejně málo nestíhá se to chladit chce to větší průměr a šířku aby se to tolik nezahrivalo
ale já to spočítal komplet na 15tis 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
- Vendik
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Dudla píše:To taky nemá nojsem zapoměl ale swap na EE je stejně málo nestíhá se to chladit chce to větší průměr a šířku aby se to tolik nezahrivalo
ale já to spočítal komplet na 15tis
no tak to si radši koupím vrtane bremba za 4500 ty snad neco vydrží
Skřítek popisuje,kterak osadit na těhlice ED9 kotouče 282-4pístky v celkem přijatelné ceně. dost o tom uvažuju,páč nad 130 to prostě nebrzdí-nebo tak max 2x a dost. další varianta drahý kotouče,feroda desky a brzdovka 300+ =?? nebo EE těhlice a těch už taky asi není moc..
- Vendik
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
murtin píše:Skřítek popisuje,kterak osadit na těhlice ED9 kotouče 282-4pístky v celkem přijatelné ceně. dost o tom uvažuju,páč nad 130 to prostě nebrzdí-nebo tak max 2x a dost. další varianta drahý kotouče,feroda desky a brzdovka 300+ =?? nebo EE těhlice a těch už taky asi není moc..
odkaz na ten topic ?
nevim,jak se to dělá.. koukni "skřítek si kopil CRXo" str 11 popis kde,jaký třmeny a kotouče. je tam prý trochu probl.s mezerou kolo-třmen,ale asi stačí u některých typů ráfků podložka