Laminátová kapota

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Laminátová kapota

Příspěvekod PIWEL » 27 říj 2014 12:00

Nazdar bazar,

dostala se mi možnost mít laminátovou kapotu na CRX 2G, ve výrobě jsou 2 typy - jedna pouze laminátový plát (vytvarovaný samozřejmě) bez výztuh, úchytů na panty a zámků která by cenově vyšla na 2000,-peněz a potom se štefty do pantů, vyztuženým rámem a přípravou na zámek kapoty za 3200,- Kč.
Foto zatím nemám, moje auto bude "testovací mula", ale je to borec který s laminátem dělá už několik let a pár jeho prací už jsem měl možnost "osahat" takže jakási záruka tady je :D . Dále si od něj nechám udělat blatníky, protože sehnat "NONtuning" blatníky je nadlidský úkol, nezbývá než jít "custom" cestou. Hlavní důvod proč to jsem píšu je, že pokud by se naskytlo více zájemců, mohlo by to pozitivně ovlivnit cenu :) Jinak já jsem z Uherského Hradiště, laminátník z okolí Zlína. Případný dovoz bych zajistil v okruhu max 80km za pár peněz nahoru, zasílání poštou se mi zrovna u laminátových dílů moc nezamlouvá.

Shrnutí :
laminátová kapota holá - 2000,-Kč (bez pantů, bez zámku, bez rámu)
laminátová kapota s rámem - 3200,-Kč (s přípravou na zámek, s rámem a štefty na panty)
blatníky na poface cca 3000,-Kč za sadu

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Laminátová kapota

Příspěvekod Fegut » 27 říj 2014 13:18

zajímavý budou určitě ty blatníky, kapota zase tolik nerezne :). Jinak poface blatník v pohodě dáš na předface, přehodíš pouze plastový díly na pozičku.

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 27 říj 2014 14:36

http://www.s-tuning.cz/zbozi/5212/HONDA ... rsport.htm

nalezeno cca za 30 sec :) ale určitě o nich musíš vědět cena je samozřejmě za pár otázkou zůstava co kvalita ale není problém je vrátit je to přes internet a ty mají povinost ti bez udaní důvodu vratit peníze zpět do nějakýho času nevím přesně 3 dny mám pocit
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 27 říj 2014 17:20

sada za 3t vypadá zajímavě,dal bych si páreček *fin*
kapoty mám 4 plechový,z toho mi jednu s výdechem zmršil mechanik. kdyby byla lamino s výdechem.. *dance*

stryper
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stryper » 29 říj 2014 15:58

Tiez by som mal zaujem o lamino blatniky

Zpět na „Pokec / Discussion“