Zdravím,
měnil jsem ty velký silentbloky na zadku (dostal jsem je k autu) a po sundání nápravy jsem zjistil, že jsou špatný i ty malý.. Tak jsem sháněl nový. A řekli mi, že jdou sehnat pouze origo jeden za 500.. To se mi za to dávat nechce. Nevíte o něčem jiným?
silentbloky na zadní nápravu
Moderátor: Minor
Re: silentbloky na zadní nápravu
Mám podobný problém. Přemyšlím o koupi sady polyurethanových silentbloků z Ebaye.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere". (Anthony Colin Bruce Chapman)
A ta sada vyjde na jakej peníz?
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... 77HbbcCoM=
myslim, ze by to měl být tenhle, ale stejně.. 400
myslim, ze by to měl být tenhle, ale stejně.. 400

zeptejte se Petky co jde sehnat a za kolik
na cardo js to už zkoušel a při zadání filtru crx/civic tam žádné silenty nejsou 

sem bezradnej.. kamosi se mi ptaji kde muzou na tech strankach jsem byl + na dalsich.. ale bud sem slepej nebo blbej ale silentblok na zadni napravu co by mel dylku 31, vnejsi prumer 30 a vnitrni 10 nikde neni.. a auto stoji treti tyden v garazi 

Pokud by jsi chtěl kontakt na Ondru ze Zlína(Otrokovice), který dělá PU silenty na 2g CRX, můžu ti dát. Ale je to trošku dražší, popřípadě Ti můžu poslat i jeho ceník. Kdyžtak koukni do mojeho topicu na přestavbu, teď jsem tam dal fotky celého zadku v podstatě ...
to máš blbě změřený,vnější průměr 31mm !, délka 50mm,v.p.10mm na auto MATĚJÍČEK mají FE17841 za 270k
je to ten jak je na nej udelana ta cervena sipka.. blbe zmereny to mam mozna tak +- 1mm.. mam ho ted pred sebou i se suplerou..
aha,tak ten změřenej nemám.. ještě js ho neměnil,páč se mi zatim nezdál tak důležitej. občas někdo rozprodává nepotřebný sylenty z celý sady,ale to není často. nejětší problémy dělá velkej"puk" na podélným rameni a pak ty 2 na spodním příčným
ja mel spatnej ten velkej.. a docela dlouho.. uz kdyz sem to koupil.. a nez sem se dostal k vymene tak odesel i tady ten.. 

OE číslo 52343-SH3-004 měl by to bejt tenhle http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... 54015aymt/