Prostě jen naše garáž
Moderátor: Minor
Prostě jen naše garáž
Tak mě tak trochu políbila múza jednou a napadl mě takový nápad...co najít nějaké místo, nejlépe stará stodola, tu si pronajmout a odložit tam naše nepotřebné CRX věci z garáže...jednou se to může někomu hodit a asi každému srdcaři je do breku když někdo nechává sešrotovat karosérii apod...nějaké zabezpečení by bylo určitě na místě, ale to si myslím už není takový problém...co vy na to?
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Prostě jen naše garáž
Mylím si že je to dobrý nápad teď mám nějaký díly co mi jsou k ničemu ale je mi líto je vyhodit třeba by se někmu hodily na nějaký pokusy třeba.
kdyby někdo o nějaké vhodné stodole například věděl, tak se s tím, pořádně promyslete jestli nemáte někdo takový objekt ve své blízkosti 
Dobrý obchodní nápad... CRX vrakoviště.. věřím ve střední a východní evropě druhé nenajdeš
Takže pozor pozor, kluci v pražském tuning klubu, kde jsem mimochodem také v admin týmu, mají možnost pronajmutí garáže pro cca 4 auta se zvedákem, COčkem atd, za 5000,-. Je o to v klubu zatím pěkný zájem, tak jsem se nabídl, že tuto info poskytnu i zde, myslím si že by o takové místo mohl být zájem, jelikož tu často vidím že se tu půjčují hevery, scházíme se u někoho na zahradě apod. Zatím to berte pouze informativně, ale myslím že pokud se to rozjede, mohla by z toho být pěkná výhoda pro klub 
Pěkná nabídka, pěkná možnost, ale osobně jsem skeptik. Dejme tomu, že se složí 4 lidi. Jeden pak auto prodá, protože se buď zblázní, zbouchne přítelkyni, někdo mu auto ukradne, zboří atd. Tím pádem přestane garáž potřebovat a využívat a proč by ji tedy platil? A už v tom ostatní lítají, musejí buď platit za něj nebo sehnat náhradníka atd.
Takhle to bohužel chodí.
Takhle to bohužel chodí.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Jasný no,jak říkám,zatím se to jen objevilo jako informace,je potřeba okolo toho ještě hodně vyřešit,ale mluví se že by se tam udělal i servis, kterej by si na sebe vydělával apod.,takže možností využití by bylo vícero,ale nebudu předbíhat a spíše průběžně informovat 
jestli by jsme to rozjeli ze by si to vydelala jdu do toho ale je jasny ze asi na sebe si to na celej najem nevydela ale jsem ochotnej neco hodit z kapsy.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
pánové,něco takového jsem měl ... pomaličku se zničil vercajk,hromady bordelu ,plechovky plné oleje vyjetého,brzdící kapaliny a podobně. Myšlenka dobrá jak komunismus ,realita...každej člověk je jinej 

Mohu potvrdit, Pako dal k dispozici prostor, spoustu nářadí, své znalosti, ochotu, čas atd., ale v podstatě splakal nad výdělkem.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
jestli na tom ještě přemýšlíte ,jeden prostor by se rýsoval na praha-východ 1minutu autem od Úval . ale je to na rozváženou do konce příštího týdne případně.
cena, velikost, zabezpečení atd? 
- Janozman
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Skoda ze sme tak daleko... ja by som urcite dal svoju stodolu,, bez problemov a zadarmo,,
(na uchovanie takychto veci) sam tam mam plno vecy z c4g c5g crx atd,,, s kamosema tomu hovorime ,,bunker,, 
,,honda power of dreams,,
- Janozman
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Skoda ze sme tak daleko... ja by som urcite dal svoju stodolu,, bez problemov a zadarmo,,
(na uchovanie takychto veci) sam tam mam plno vecy z c4g c5g crx atd,,, s kamosema tomu hovorime ,,bunker,, 
,,honda power of dreams,,