No pane jo! Tam jich je taky jsem nyní započal bojový úkol rozeslat pozvánky kam jen to půjde mám tady u mě taky jedno moc pěkný v merku tak já budu zatim ticho, při odchodu si budeme pískat jakože nic a Redy nic nepozná
Ha a stejně sem Vás vypátral ! Ale zlobit se nemůžu, jelikož se mi teď ozval Čála, takže mu jdu vytvářet profil takže tady je pochvala Scare ! A jen tak dál hoši! Já už jsem s pár pozvánkama taktéž připraven ve zbroji a jakmile se někde nějaké céro nebude krýt...pálím
Tak jsem dneska úřadoval ! u mě v okolí se dost často pohybuje jedna kočka s crxem a dnes jsem jí náhodou viděl jak parkuje u nás na parkovišti před obchoďákem, kde jsem měl sraz s kámošema...neváhal jsem a dostala za stěrač pozvánku ! autí by potřebovalo trochu opucovat, ale sviští si to holka pěkně doufám že se ozve a tím budeme mít v klubu členky už 3
myst máš moc krásný avatar sorry...to i kdybys tam měl já nevim co, tak svou identitu neschováš ale tak malý kompliment mohu hodit do placu...jsi velmi šikovný hoch scare
Ale měl jsi tam kompliment i ty Scartíku ...heh, tahle přezdívka už souvisí asi i s něčím jiným že? sakra...musim žehlit...jsi velmi šikovný a pracovitý a...tak vůbec