Ako ste si zarobili na svoju CRX ???
Moderátor: Minor
- PIWEL
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako ste si zarobili na svoju CRX ???
já původně CRX ani nechtěl...ale zrovna před rokem jsem dělal nějakou předváděčku v tescu a tak a nějak sem se zapovídal s takovým divným chlapem a on že má Hondu CRX...a protože já v té době měl Hyundai Lantra, tak vidina něčeho svižnějšího, vzácnějšího a hezčího mi nebyla úplně proti srsti...zarobil sem za předvánoční brigádku 10 000 a jel se podívat na Céro, že bych to vyměnil za Lantru + doplatek...nakonec z té první sešlo (naštěstí), ale já se do toho auta zamiloval, takže jsem vymýšlel kde sehnat dalších aspon 20 000,- na nějakou schopnější Hondičku...tak jsem dědovi vzal starého Stadiona S22, vzhledově ho dal do pucu a prodal za 10 000,-, pak jsem prodal mamčiného Passata který jenom zavazel (z toho jsem dostal jenom 3000
) a pak jsem prodal Lantru...takže jsem měl jen 30 000,- (protože jsem mladý a nerozvážný tak jsem nějaké peníze utratil a mohl jsem jich mít víc, navíc doma už jsem měl koupené svody na auto které jsem ještě ani neměl), takže jsem prodal svody abych měl 33 000,- (hledal jsem auto za 30 000,- + abych měl na přepis)...našel jsem...byl čtvrtek (a psal mi Dugles jestli nechci koupit CRX, řekl jsem že ne že zrovna pro jednu jedu) > když jsem se jel podívat na černou CRX (Roxxynečka) za kterou s přítelem chtěli přesně 30 000,- které jsem měl u sebe v kapse...nakonec teda že to v pátek zajdou odhlásit, naposled se projedou a bude moje...ale co čert nechtěl, náhle se objevil druhý kupec který nabídl 45 000,- !!!! ale že já sem byl sympatičtější, tak pro mě že bude jenom za 40 000,-
tak jsem napsal Duglesovi ať pošle fotky a 9.3.2012 mi ji dovezl do Uherského Hradiště, já mu za ni dal 35 000,- (2000,- mi teda dali naši jako bonus ke svátku; ten mám 7.3.
) a od té doby vesele jezdíme...teda až na jedno černé období kdy se vysypalo ložisko v převodovce (10 000,- se všema věcma co jsem na Céru od koupě udělal), na to mi pujčila moje drahá matička a ještě mi chybí doplatit 5000,-...takže myslím že to mám celkem fajn 
- Akuma no Zeto
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako ste si zarobili na svoju CRX ???
Ludva píše:Rukama a tvrdě.
84 hodín týždenne robím kartónové krabice a je to hrozná nuda
. Keď mi pred rokom a pol zvýšili plat, tak som odrazu ochorel za
tidou. Doktor si s tým nevedel rady, takže ostala jediná možnosť. Kedže som na vysnenú BB8 nemal ani náhodou, padlo rozhodnutie že niečo staršieho by asi šlo わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.
Engage the cool.