Ako ste si zarobili na svoju CRX ???

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako ste si zarobili na svoju CRX ???

Příspěvekod PIWEL » 11 pro 2012 18:47

já původně CRX ani nechtěl...ale zrovna před rokem jsem dělal nějakou předváděčku v tescu a tak a nějak sem se zapovídal s takovým divným chlapem a on že má Hondu CRX...a protože já v té době měl Hyundai Lantra, tak vidina něčeho svižnějšího, vzácnějšího a hezčího mi nebyla úplně proti srsti...zarobil sem za předvánoční brigádku 10 000 a jel se podívat na Céro, že bych to vyměnil za Lantru + doplatek...nakonec z té první sešlo (naštěstí), ale já se do toho auta zamiloval, takže jsem vymýšlel kde sehnat dalších aspon 20 000,- na nějakou schopnější Hondičku...tak jsem dědovi vzal starého Stadiona S22, vzhledově ho dal do pucu a prodal za 10 000,-, pak jsem prodal mamčiného Passata který jenom zavazel (z toho jsem dostal jenom 3000 :( ) a pak jsem prodal Lantru...takže jsem měl jen 30 000,- (protože jsem mladý a nerozvážný tak jsem nějaké peníze utratil a mohl jsem jich mít víc, navíc doma už jsem měl koupené svody na auto které jsem ještě ani neměl), takže jsem prodal svody abych měl 33 000,- (hledal jsem auto za 30 000,- + abych měl na přepis)...našel jsem...byl čtvrtek (a psal mi Dugles jestli nechci koupit CRX, řekl jsem že ne že zrovna pro jednu jedu) > když jsem se jel podívat na černou CRX (Roxxynečka) za kterou s přítelem chtěli přesně 30 000,- které jsem měl u sebe v kapse...nakonec teda že to v pátek zajdou odhlásit, naposled se projedou a bude moje...ale co čert nechtěl, náhle se objevil druhý kupec který nabídl 45 000,- !!!! ale že já sem byl sympatičtější, tak pro mě že bude jenom za 40 000,- :) tak jsem napsal Duglesovi ať pošle fotky a 9.3.2012 mi ji dovezl do Uherského Hradiště, já mu za ni dal 35 000,- (2000,- mi teda dali naši jako bonus ke svátku; ten mám 7.3. :-D ) a od té doby vesele jezdíme...teda až na jedno černé období kdy se vysypalo ložisko v převodovce (10 000,- se všema věcma co jsem na Céru od koupě udělal), na to mi pujčila moje drahá matička a ještě mi chybí doplatit 5000,-...takže myslím že to mám celkem fajn :)

Akuma no Zeto
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako ste si zarobili na svoju CRX ???

Příspěvekod Akuma no Zeto » 12 pro 2012 23:57

Ludva píše:Rukama a tvrdě. *oprava*

84 hodín týždenne robím kartónové krabice a je to hrozná nuda *kez*. Keď mi pred rokom a pol zvýšili plat, tak som odrazu ochorel za *honda* tidou. Doktor si s tým nevedel rady, takže ostala jediná možnosť. Kedže som na vysnenú BB8 nemal ani náhodou, padlo rozhodnutie že niečo staršieho by asi šlo :lol: Po niekoľkých mesiacoch hľadania som mal dost, a vzal jedinú ed9 ktorá sa tenkrat v Slovinsku predávala.
わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.

Zpět na „Pokec / Discussion“