kolik ot.snese D16

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: kolik ot.snese D16

Příspěvekod murtin » 12 zář 2012 19:34

podle charakteristiky nárůstu výkonu mám podezření na ostřejší vačky,taky tam jsou převařené svody.celé to působí dojmem,že se někdo snažil to nahnat"na vršek"a asi to nedotáhnul na sofware.je tam asi keram.spojka(při rozjezdu pěkně zahvízdá)rozhodnu se až trochu proklepnu tlaky atd.vysoká stř.píst.rychlost je holt problém,ale saze mi chytnou jen výjimečně když třeba předjíždim.podřadim těsně před a pak už to zbytečně netrápim.rychle se dá jezdit i bez pitominek :) potřebuju spíš krátkodobý výkon,ale kvůli tomu nechci investovat příliš,každý koník navíc je pak čím dál dražší a motor se může stejně rozletět kvůli třeba vadě v materiálu.d16 je celkem ok.další variantou je pro mě nevylítaný vtec spíš vyššího objemu.teď ale vygumování omezovače.. 8-)

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 12 zář 2012 19:48

Momentálně mám čip který má omezovač někde hodně vysoko, snad až na 10000 rpm, ale zkoušet to rozhodně nebudu, mám sérii svody a bídný přímý sání, širší průměr trubek od katíku do 50mm a výfuk z moto taky bída, když mě hodíš email můžu ti poslat video, sem nejde vložit, točil jsem to odhadem do 8300 a víc radši ne.

murtin
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod murtin » 12 zář 2012 20:46

martin.branda.dc@seznam.cz
chápu to tak,že ho máš v autě,ale neužiješ ho?

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 12 zář 2012 20:57

nedas to nekam na youtube alebo tak? rad by som videl aj ja :)

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 12 zář 2012 21:04

Není co :D, zaprvé jsem to točil sám mobilem a za druhý jenom roztáhnutá jednička hned dvojka ani ne naplno a 3 konec videa. Pomáhá to akorát ve spodních otáčkách, při provozní teplotě se tomu moc nechce s sériovým ecu.

Zpět na „Pokec / Discussion“