minuly tyden se mi stala neprijemna vec...Mel jsem nehodu,cero to dostalo z boku a je total...
CrX
Moderátor: Minor
CrX
Ahoj lidi,
minuly tyden se mi stala neprijemna vec...Mel jsem nehodu,cero to dostalo z boku a je total...
(( Ted shanim nejaky novy,nevite o necem nekdo?za rozumnou cenu...
stacila by i kasle...
Re: CrX
Nejlepší by bylo k prosbě uvést i tvůj věk, ať se tu neplýtvá energií zbytečně a za chvilku tu nemáme toto téma znovu

A taky je to dost o nahode... a smule..... a stesti kdyz se to podari vychytat.Protoze ruku na srdce...to auto si o dravejsi jizdu proste rika...
Je mi 24...
a nehoda se nestala mojí vinnou..Jinak CRX jezdím už od 18..tak o něm něco vím...
Fegut tu myslím nabízel kastli.
Pak mi říkal kamarád o krásné kastli v Německu, červená, pofacelift, chybí jen motor a převodovka, ale vyšla by cca na 30000 s dovozem.
Pak mi říkal kamarád o krásné kastli v Německu, červená, pofacelift, chybí jen motor a převodovka, ale vyšla by cca na 30000 s dovozem.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
nebo co tohle? http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=795089#795089
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Kastli jsem nabízel, protože jsem původně chtěl toho tvojeho vteca, ted si nechávám obě ed9 a jedna bude na léto s tvojím swapem (příští týden se na to vrhnu, tak uvidíme
) a druhou celoroční a světe div se budu to půjčovat i sestře, protože dost často potřebuje auto. A nemám strach, protože první crx co jsem jezdil bylo právě ségry
a nikdy s ním nic neudělala.