porad brzí zadni brzdy..?
Moderátor: Minor
- lubaCrx
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
porad brzí zadni brzdy..?
ahojte prosim vas udelal jsem repas trmenu koupil sem desticky i s kotoucema vse dal dohromady a ono to brzdí i kdyz nebrzdim..myslite ze to muze byt spatnym odvzdusnenim? nebo nejake rady diky 

Re: porad brzí zadni brzdy..?
rucnu brzdu si nastavil? tie piestiky sa potom otacaju v smere hodinovych rucicek aby stiahli dnu. Je to aj v manuali ...
- lubaCrx
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
jak nastavil??
no tak aby ti nebrzdila ked ju nemas zatiahnutu. Dvihnes zadok, bez zatiahnutej rucnej skusis roztocit kolesa, potom za rucnou v interieri je matica ktorou povolujes a utahujes rucnu brzdu, tak ju skus uvolnit ci to nepomoze ...
mam podobnej problém... brzdí levé zadní, ruční brzda už moc nebrzdí i když ji vytáhnu co to de. Jen se nevrací u levého nazpátek
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
no muzes mit hodne dotazenou rucni brzdu, protoze jestli dals vsechno novy tak ti tam zmizely mezery a je potreba rucku povolit
a nebo to blbe namazals a seklo se ti to, ale to by spis udelala treba jen jedna strana a ne obe 

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
odvzdusnenim to byt nemuze, protoze by to spis nebrzdilo vubec 

- lubaCrx
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
lanko rucni brzdy jsem povoloval na max volne je ale furt to brzdi 

tak dole strmen a treba piestik dosrobovat dnu v smere hodinovych ruciciek ... manual strana 13-35 krok 18
A jak máš ukotvený lanko za to ovládání ručky s tím jde hýbat? Já nedávno repasoval a když to přetočíš, tak se to sekne a musíš to silou vrátit. Jinak netuším co by ti tam mohlo zlobit. Já naplno zatočíl pístek, měl jsem povolený lanka než jsem to vrátil zpět a vše ok.
- lubaCrx
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
pistek sem dosrouboval uplne dolu..lanko ukotvene na trmenu nebo na rucni brzde? Dik
Na třmenu, prostě když ti někdo zatáhne za ručku aby si viděl že se to hejbe a že to pružina vrací pak zpět, v manuálu je to lever, prostě ta páka ke které je přichycený lanko. Jinak nandat ti to šlo bez problémů, myslím třmen na destičky? Taky už sem viděl, že při výměně kotoučů a destiček to šlo špatně a brzdilo to a prostě se lehce přibrousily destičky a šlo to, ale to bylo asi u vw... koncernový 

- lubaCrx
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
jj tak to se vraci v pohode.. Byl jsem to dnes projet a brzdi to celkem hodne.. Jinak desticky se tam davaly celkem v pohode jen pak u nasazovani na kotouc to bylo na tesno..
a na kolko sa to podarilo zasrobovat ten piestik dovnutra?
lubaCrx píše:jj tak to se vraci v pohode.. Byl jsem to dnes projet a brzdi to celkem hodne.. Jinak desticky se tam davaly celkem v pohode jen pak u nasazovani na kotouc to bylo na tesno..
Tak to bude ono, prostě si destičky musí sednout, nebo si je sám trochu přibrousíš, jinej problém to snad ani nemůže bejt. Jestli máš už nějaký ojetý destičky, tak je tam zkus a uvidíš hned.