Lambdasonda CRX

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Ondra-CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Lambdasonda CRX

Příspěvekod Ondra-CRX » 24 lis 2009 22:22

ještě fotky te ECU
Přílohy
ECU CRX 003.jpg
ECU CRX 003.jpg (43.71 KiB) Zobrazeno 1280 x

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 25 lis 2009 07:32

Ty jo, tak ten výfuk je iná šupa *fin*
inak nemyslím si že by Ti na ECU liala voda, jedine keby bolo auto predtým už búrané a bolo nejako zle spravené tak sa Ti tam môže dostať, ale veď si to skontroluj. Mne tak tieklo pod nohy na šoférovej strane, ale tam bol robený nosník a ostala tam medzera. :( teraz som to už ale zalepil tak by to malo byť fpoho. Ale fakt si nemyslím že niečo z tých Tvojich problémov by súviselo s ECU. Skôr nejaké relé alebo niečo také... *nevim*
enjoy VTEC

shuty
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod shuty » 25 lis 2009 08:51

pepo crx píše:
shuty píše:chlapi, ked sme pri tej lambde... ked ju odpojite vyhodi vam ecu chybu? rozsvieti sa check engine oranzova kontrolka? mne totizto nie, co mi pride divne...

určite by Ti sa mal rozsvietiť "check engine"
nemáš tam nejakú upravovanú riadiacu jednotku? *dumat*

mam dve ECU, na oboch sa check po odpojeni lambdy nerozsvieti a ECU nehlasia ziadnu chybu. potom som jednu z ECU chipol a ani na tej chipnutej to po odpojeni Lambdy nic nehlasi. Ked som auto kupoval malo vybratu ziarovku Check engine ale po jej doplneni je vsetko OK, check nesvieti, teda iba pri startovani kedy sa rozsvietia vsetky kontrolky... neviem neviem...

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 25 lis 2009 10:32

Ondra-CRX píše:... takže tobě tohle nikdy nedělalo jo?, že jsi nekdy strtoval a zdechloti to a potom jsi nemohl chvili nastartovat a pak to chytne toto mi dela hlavně v lete když je auto n slunci *pohladit*

To je na 95% palivové relé, mal som to isté! Našťastie mi Minor poradil. Stačilo ho vybrať a preletovať spoje!!! Odvtedy už rok štartuje na prvý šup od -10 do +50 !!!!!

Ondra-CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ondra-CRX » 25 lis 2009 11:47

příteli to jsem rad?? a kde to rele je?? mas provdu protože jako nekdy to sepne a nekdy pohybu paskama na prepinani blinkru a slysim jak topreplo nebo je to jen moje tuseni a pak už to nastartuje?? to rele je asi nekde u pojistek že???a co jsi snim udělal??? *oprava*me to jako taky chyta pekne akorad to proste nekdy zablbne a delalo mi to hlavně v lete a preletovať je pročistit profoukat??? :D *honda* mrknu na to hned ted *honda* a jinak ted už jezdim a lambda neblbne a auto jede normalne nevim asi měla prasečí chřipku :D ja přeed 2 roky menil svičky rozvody spojku filtry no tak jak mi to začlo haprovat tak jsem myslel že už treba svičky hin tak jsem je vymenil aj filtry a bylo to stejne nakonec jsem si vzpomel na tu lambdu že mi to udělalo hned když jsem tam ty svody dal ale nechapu proč to je tak na kokot udělane když by ta lambda mohla byt i v tom kde se ty 4 svody schazeji jak u origo mista je tam dost na to jinak mi příjde že ty nerez svody maji daleko večí teplotu než ty origo nevim muj nazor *dumat*

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 25 lis 2009 13:17

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Ondra-CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ondra-CRX » 25 lis 2009 16:58

diky priteli ty jsi kapacita *fin* *fin* *pohladit* *dance* až odvozim makadam *dance* což bude tak za 2 dny *dash* *dash* tak se na to hned vrhnu a pak napisu vysledek a čekame aj technicka tak už at to mam za sebou kdybych neco nevedel tak bych ti brnknul ale vypada to jednoduše *fin* *fin* *honda* DĚKUJI kamarad říka odté doby co vymysleli penize neni třeba děkovat :D :D ale ja Děkuji mnohokrat CRXKLUB=LUXUS KLUB *fin* *honda* *honda* *honda* *honda* *honda*

Zpět na „Pokec / Discussion“