Cidlo spatecky
Moderátor: Minor
Cidlo spatecky
Zdravím prosím o radu kde najdu čidlo spatecky mám Ho hledat u převodovky nebo u radicky ...nesvítí mě zpateckove světlo žárovka je ok ale nejde tam proud takže to je buď někde přerušené na kabelech nebo se to nespojuje v cidle jen nechci zbytečně střílet naslepo kde je :X
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

Re: Cidlo spatecky
Čidlo je na převodovce, nejdřív ale zkontroluj pojistku č. 1
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
To má samostatnou pojistku? Nebo by mě nešlo ještě něco

neni jednodussi se podivat na ty "dvirka " u pojistek ? ... btw cidlo je jakoby zezhora na prevodovce ...
Jazzik
Já pojistky tehda kontroloval když mě nesvitili žárovky na spz tak zejtra to omrknu ale vidím to na čidlo

Přesně to mám zítra v plánu

17klíč, je kousek vedle starteru a je připojené stejným stylem jak víčko od brzdovky. Zkontroloval bych prvně drátky jestli jsou docvalklé.
(Jinak skrz zpátečkové čidlo se nejlepe dolévá olej do převodovky)
(Jinak skrz zpátečkové čidlo se nejlepe dolévá olej do převodovky)
Čidlo jsem vyndal byl urvanej drát prepajel jsem to vyzkoušel merakem a vše ok pak jsem to zkusil a nic. Tak jsem promeril kabely + je ok a - taky tak netuším čím to je teoreticky by to mělo fungovat ale nefunguje pojistka ok žárovka taky a měřil se to přímo na protikontakt žárovky asi kaprfild bude vedet jo a je to klíč 19 ale jinak děkuju

Tak už funguje bylo to tím že musí bejt nasroubovane v prevodovce a nastartovano to mě totiž nenapadlo že tam je kostra prez zavit a ještě jedna je přímo kabel je to tak jistene kvůli tomu že když se zajišťuje auto zpateckou v kopci tak by vám to.stále svítilo tudíž aby jste zjistili jestli je to funkční tak musíte mít nastartovano a nasroubovane čidlo a mě to právě nešlo jelikož jsem to neustále zkoušel vyndane a bylo to teda ve finále špatně naletovanyma kabelama na čidlo jen jsem kroupa a zapoměl jsem si tam nasadit tu gumovou krytku tak jsem to omotal jen izolepou jinac co se týká přístupu k cidlu stojí to za prd ale dá se to