Honday 09

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Honday 09

Příspěvekod Scar » 29 čer 2009 18:38

No tak coééé :) už je pondělí a nikdo sem ještě nenapsal jaký to bylo :!: a od Redyho čekám fotky slíbený :cry:
P.S.: doufám že to rozbouraný céro ze spanilky nebylo nikoho z vás :|

Razs
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Honday 09

Příspěvekod Razs » 29 čer 2009 19:49

bylo to super... hlavne ze sem cestou zpatky mohl jet s bratrovim Vtec Del solem jelikoz byl totalne nasrot. :D

PepaCR5446
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PepaCR5446 » 30 čer 2009 00:46

luxus akce a na letišti taky úspěch i když takovej nezaslouženej

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 čer 2009 08:32

Honday byl supr! Fotky jsou už na webu v galerii ;) naštěstí se mi je podařilo uploadnout před bouřkou, která mi proletěla nad barákem včera a vypálila mi internet, tak teď jedu jen na mobilním a tam nic neuploadnu *cry* jak mi to spraví, tak to ještě doplním kdyžtak o nějaké fotky...no povidej Pepo jakej byl úspěch na letišti?? :) Toho stříbrnýho céra je fakt škoda, byl to mazlík *cry* je vyfocený taky v galerii,tak se mrkněte kdo neviděl jak dopadlo...no a pro céra to byl vůbec nešťastnej sraz :D musím se přiznat, že mi na dálnici zpátky odešel rozdělovač a nejet s Mystique, Alex a Ritou, tak tam asi stojim ještě teď :lol: děkuju Vám holky *fin* a pak děkuju georginovi za pomoc při rozebírání a Minorovi za novej rozdělovač :ugeek: všechno dobře dopadlo a já si to mohl za pár minut zase střihat po silnicích *pohladit* *dance* no a cestou zpátky přece zbušil crxo s D2 na kapotě i ten showman, kterej tam každýho otravoval...jenže to bylo chudák crxo, dostat se do takových rukou a příště doufám už takovýho typa na Honday neuvidím *gangster*

myst
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod myst » 30 čer 2009 11:07

on byl jeste na srot????? neeeeeeee a ja se v tom VTi chtela projeeeeeeeeet

jinak honday super akorat po ceste zpatky jsme tahli benjaminka Redyho na lane =)

ale diky tomu jsme pak vytvorili divci asistencni skupinu C.A.R, bo pak jsme jeli jeste speciesovi do Benesova odemykat zabouchly auto =))) no cely ten den byl ovsem k nezaplaceni =) ale zakoncili jsme ho dobre ne? =)
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 čer 2009 13:22

No jéééééje 8-) pánové,nachomejtl jsem se na dámské jízdě této trojky děvčat :shock: zahráli jsme aktivity, popili trochu toho alkoholu, kecali o velmi zajímavých věcech :lol: :oops: a prostě ranec kalba *drinks* ! navíc jsou to sexy kočky a když při aktivitách pantomimou předváděly např. náprsenku, nebo skok daleký, tak sem zatlačoval oči jak jen to šlo, abych je pak nemusel lovit někde po zemi rozkutálený *vytlem*

myst
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod myst » 30 čer 2009 14:10

jaaaaaaaaaaaaak rozkutaleny, jsme byly uplne v poradku... jen teda rite doslo ze je to naprsenka az kdyz alex zvedla triko =)))))))))))))))))
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 08 lis 2009 23:20

HONDAy 09 jako vždy naprosto nejvíc férová akce na super místě, určitě bych nikdy neměnil..libovej oplocenej kemp s bazénem.....

akorát jedinou VELKOU výtkou na kterou jsme už minule zapomněl je ten bar nebo co to tam je, dělaj tam dva takoví ospalci pivo točej po jednom no děs, takže na pivo fronta až ven.....to je jediná ostuda HD...naštěstí si vozim pití svoje ale litoval jsem Honďáky co tam stáli na jedno pivo 20 minut :!:
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 08 lis 2009 23:26

jj,to souhlas...napájení je tam bída...tohle byl můj první honday a zdá se že jsem pan předtucha, protože jsem se vybavil svojí municí a tak to raději provedu i příště *drinks* ale jinak samá plus...a doufám že už tam neuvidim toho tragéda s D2 crxou *nevim* *gangster*

Zpět na „Pokec / Discussion“