Odlehčování auta
Moderátor: Minor
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odlehčování auta
Tudiž k mé váze auta čistě matematicky bych potřeboval mít 138HP abychom měli stejně Kg na 1KW
sajlem píše:Ale udelám max abych te porazil, a už je protože jsi to z Jurou jel těsno.
Jestli to ma bejt na me, tak ja na tom videu nejsem

sajlem píše:Ale udelám max abych te porazil, a už je protože jsi to z Jurou jel těsno.
To je nejak na me?Doufam ze ano,rad prijimam vyzvy

Jinak me je to jedno,nenutim Vas mi verit....Treba k tomu napise neco Pako ci Minor...
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:sajlem píše:Ale udelám max abych te porazil, a už je protože jsi to z Jurou jel těsno.
Jestli to ma bejt na me, tak ja na tom videu nejsemJa si zase na 100% jsem jistej, ze te dam ale uz se tesim. Ted se tlemim jako blazen, bude sranda, pak mi frnknes a ja budu brecet jak malej kluk
Ted si me moc nabudil
Radsi mi dej predem vedet abych na ten sraz nezapomnel.
Pak si určite napíšem, jde o hec, ... at je nějaká legrace a vyblbnem se s tema autama

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:Ale udelám max abych te porazil, a už je protože jsi to z Jurou jel těsno.
To je nejak na me?Doufam ze ano,rad prijimam vyzvy
Jinak me je to jedno,nenutim Vas mi verit....Treba k tomu napise neco Pako ci Minor...
S tebou taky rád dám sprint, ale Vtec je Vtec .. tomu už moc ani já neveřím

sajlem píše:Pak si určite napíšem, jde o hec, ... at je nějaká legrace a vyblbnem se s tema autama, kolik vážiš ty ? já jen kolik musím zhodit abych nemel váhu navíc hned ze startu
aniž nasednu do auta
Hele tak ja to prozradim, vazim 70 kg a my auto vazilo 825 kg a bude vazit min

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:sajlem píše:Pak si určite napíšem, jde o hec, ... at je nějaká legrace a vyblbnem se s tema autama, kolik vážiš ty ? já jen kolik musím zhodit abych nemel váhu navíc hned ze startu
aniž nasednu do auta
Hele tak ja to prozradim, vazim 70 kg a my auto vazilo 825 kg a bude vazit minPresne tak, jde o srandu,zabavu proto to auto mam. Hned bych se jel s tebou a nakym vtecem projet
Upříme mě by stačilo někam zajet s autíčkama, sednotu is pít, kouřit a kecat , .. a byl bych spokojenej , holáš auto ješte odlehčovat ?
sajlem píše:holáš auto ješte odlehčovat ?
Ano hodlam odlehcovat a je to venku

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:sajlem píše:holáš auto ješte odlehčovat ?
Tak to jsem zvědavej na tu váhu, a tak to ... jsem zvědavej jestli Jiři s tebou bude mít problémy nebo ne .
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:kapid píše:sajlem píše:holáš auto ješte odlehčovat ?
Tak to jsem zvědavej na tu váhu, a tak to ... jsem zvědavej jestli Jiři s tebou bude mít problémy nebo ne .
Nebude....

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Stavim to s ucelem dat EE8 

Kdyz jsme u toho odlehcovani a sprintu, znate naky ty cera a podrobnosti?
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Tak originál EE8 by si možná dal
ale podle mě bude mít J!R! nahoru 

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
moje crxko s d14a1 (cili jednovacka ) + prevodovka z 1,3 civica s malilicko kratsi trojkou ... tak vazi 860kg podle vahy u kovosrotu ... a zajel sem s tim neco kolem 15s na 400m ...jinak sem mel do nedavna taky 17ky 205/40 ... a bylo to o neco linejsi,ale dalo se...kazdopadne oproti 14kam to znat je.Co se tyce komfortu tak s timhle profilem se o nem bavit nemuzeme uz vubec.Zasahy typu - vrtani do dveri pripadne jejich vymena za laminat mi prijde jako holej nesmysl.Kord v pripade ze odlehcuju abych tam nacpal laminat narazniky a 17ky kola...
Jazzik
jazzik píše:moje crxko s d14a1 (cili jednovacka ) + prevodovka z 1,3 civica s malilicko kratsi trojkou ... tak vazi 860kg podle vahy u kovosrotu ... a zajel sem s tim neco kolem 15s na 400m ...jinak sem mel do nedavna taky 17ky 205/40 ... a bylo to o neco linejsi,ale dalo se...kazdopadne oproti 14kam to znat je.Co se tyce komfortu tak s timhle profilem se o nem bavit nemuzeme uz vubec.Zasahy typu - vrtani do dveri pripadne jejich vymena za laminat mi prijde jako holej nesmysl.Kord v pripade ze odlehcuju abych tam nacpal laminat narazniky a 17ky kola...
Tomu se mi snad ani nechce verit zes dal s D14 takovej cas

kapid píše:jazzik píše:moje crxko s d14a1 (cili jednovacka ) + prevodovka z 1,3 civica s malilicko kratsi trojkou ... tak vazi 860kg podle vahy u kovosrotu ... a zajel sem s tim neco kolem 15s na 400m ...jinak sem mel do nedavna taky 17ky 205/40 ... a bylo to o neco linejsi,ale dalo se...kazdopadne oproti 14kam to znat je.Co se tyce komfortu tak s timhle profilem se o nem bavit nemuzeme uz vubec.Zasahy typu - vrtani do dveri pripadne jejich vymena za laminat mi prijde jako holej nesmysl.Kord v pripade ze odlehcuju abych tam nacpal laminat narazniky a 17ky kola...
Hehe,ty neveris dost vecem

[/quote]
[/quote]
Verim tomu co vidim a nebo co si prectu da se to necim dokazat. Sem tam sleduju, porovnavam kolik zajizdej ruzny auta s ruznejma parametrama ale tenhle cas mi nezapada do toho co jsem si precet. Zrejme to nebude seriova 1,4

Verim tomu co vidim a nebo co si prectu da se to necim dokazat. Sem tam sleduju, porovnavam kolik zajizdej ruzny auta s ruznejma parametrama ale tenhle cas mi nezapada do toho co jsem si precet. Zrejme to nebude seriova 1,4

kapid píše:Tomu se mi snad ani nechce verit zes dal s D14 takovej cas

ona to totiz neni slavna d13b2 k nicemu,ale D14a1 - jiny kompresni pomery,nehleda na puvodni dva karburatory Keihen,ktery nebyly spatny,ale prislo 4bodovy vstikovani,ECU z D16A9 a netusim jestli uz tam byly ty svody co mam nebo ne... holt to moje CRXko se nezapre

Jazzik