Odlehceni klikovky
Moderátor: Minor
- mrni
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Odlehceni klikovky
Zdravim.Mam v planu sundat klikovku a dat ji kamosovi,aby mi ji na soustruhu malinkato odlehcil.Myslite si,ze to je dobrej nebo spatnej napad?

Re: Odlehceni klikovky
Nápad je to debilní, že to tak musím říct. 
Dej odlehčenou řemenici a lehčí setrvačník a kliku nech na pokoji, pokud chceš, aby ten motor ještě něco ujel.

Dej odlehčenou řemenici a lehčí setrvačník a kliku nech na pokoji, pokud chceš, aby ten motor ještě něco ujel.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Taky bych se do teho nepoustej...Jednak je to veliky risk a dost nejisty zisk...zkratka klikovka je vyvazena,coz by se rozhodilo.A hlavne by se driv ci pozdeji znicila.Takova uprava nema zadny smysl.Kdyz uz tak udelej to co radi Minor,ale i to neni zadna hitparada,jak si predstavujes...Ale zase na druhou stranu,neni nad to si to sam overit 

myslím ze by jsi mel urazit hlavu tomu koho to napadlo  

- mrni
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Pardon.Pod pojmem klikovky jsem myslel klikovou remenici  to vite,mechanik se statusem mensim nez beginer...
 to vite,mechanik se statusem mensim nez beginer...   

- aerostanislav
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Příteli , snad nechceš z CRXky stvořit Favorita, tahleta auta se vyráběla ve stejné době a hodně našich spoluobčanu bylo přesvědčeno,že jsou to nejlepší káry   na světě. (Myšleny Sˇkodovky).Vím o čem mluvím sám jsem ji měl (Skoda110R) 18let. Tedˇmám12tý rok CRX Vtec a věřím , že zatím nebyla vyrobena seriová škudka,která by se dala s Tímto Japoncem alespon trochu srovnat. Měj se a Věř.Ahoj.

- Bučis
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
aerostanislav píše:Příteli , snad nechceš z CRXky stvořit Favorita, tahleta auta se vyráběla ve stejné době a hodně našich spoluobčanu bylo přesvědčeno,že jsou to nejlepší káry na světě. (Myšleny Sˇkodovky).Vím o čem mluvím sám jsem ji měl (Skoda110R) 18let. Tedˇmám12tý rok CRX Vtec a věřím , že zatím nebyla vyrobena seriová škudka,která by se dala s Tímto Japoncem alespon trochu srovnat. Měj se a Věř.Ahoj.
hezky napsaný aero

hmotnost, to je tajná zbraň 

Klika u EE8 je snad tuším kovaná a stavěná na oturbení a výkon 200-300 koní
Odlehčená řemenice+odlehčený setrvačník je dobrá úprava a pocitově to poznáš že motor jde lehčeji vytáčet,5 koní to nepřinese,ale více radosti ano

Odlehčená řemenice+odlehčený setrvačník je dobrá úprava a pocitově to poznáš že motor jde lehčeji vytáčet,5 koní to nepřinese,ale více radosti ano

- mrni
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
No,ja jsem zatim ve fazi davani CRX-ka do nejakeho pouzitelneho stavu,protoze majitel predemnou tam neudelal vubec nic a jen jezdil.Tak jen tak do budoucna zjistuji,co a jak.Jinak pristi tejden jede auto na medicinku ke stefanovi harvanovi (na doporuceni Minora),tak jsem zvedavy,jestli auti pojede lepe nez ted (nyni zere olej,cca 0,5 litru na 200km  )
 )

)
 )- PAKO
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
0,5 na 200km ...wow ty máš auto z NDR a je dvoutaktní...uf