Tipněte si!

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Tipněte si!

Příspěvekod Hira » 01 čer 2011 19:10

Celý auto nalakovaný kromě střechy (tm. modrá met. z Yamahy R1), kompletně odstraněná rez, vyvařenej prostor pod dvířkama nádrže, nalakovaný čelo, vyklepaný blatníky (vůbec nejde poznat že s tím něco bylo), nová kapota a nalakování kapoty (černá matná), nalakování a opravení dvou nárazníků (zase modrá metla). Celolak u nich stojí 40 000, moje céro mi nalakovali z cca 80%... KOLIK TIPUJETE, ŽE TO STÁLO????

kottitko
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Tipněte si!

Příspěvekod kottitko » 01 čer 2011 19:12

5000,- za barvu a dělal sis to sám *oprava* *vytlem*

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 01 čer 2011 19:14

Děláno v profi firmě!

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 čer 2011 19:33

Pokud nalakovali 80% auta a celé stojí 40 tisíc, tak 80% stojí 32 tisíc korun :lol:
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 čer 2011 19:34

15tis :)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 01 čer 2011 20:39

Aber píše:Celý auto nalakovaný kromě střechy (tm. modrá met. z Yamahy R1), kompletně odstraněná rez, vyvařenej prostor pod dvířkama nádrže, nalakovaný čelo, vyklepaný blatníky (vůbec nejde poznat že s tím něco bylo), nová kapota a nalakování kapoty (černá matná), nalakování a opravení dvou nárazníků (zase modrá metla). Celolak u nich stojí 40 000, moje céro mi nalakovali z cca 80%... KOLIK TIPUJETE, ŽE TO STÁLO????

Tak ono zalezi co vsechno do tech 40tis pocitaj.... pac material mas do 5tis.Jestli jen obrousit,pripravit podklad a hodit barvu....ci odstrojeni,nejake vyvarovani,kytovani,brouseni,lak,seskladani.... Vubec bych se nebal tipovat 40tis,pac meli praci navic,coz se hrave vleze do onech 20%. Ale kdyz mame hadat,tak to bude asi slusna cena...do 30tis

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 02 čer 2011 00:08

J!R! píše:
Aber píše:Celý auto nalakovaný kromě střechy (tm. modrá met. z Yamahy R1), kompletně odstraněná rez, vyvařenej prostor pod dvířkama nádrže, nalakovaný čelo, vyklepaný blatníky (vůbec nejde poznat že s tím něco bylo), nová kapota a nalakování kapoty (černá matná), nalakování a opravení dvou nárazníků (zase modrá metla). Celolak u nich stojí 40 000, moje céro mi nalakovali z cca 80%... KOLIK TIPUJETE, ŽE TO STÁLO????

Tak ono zalezi co vsechno do tech 40tis pocitaj.... pac material mas do 5tis.Jestli jen obrousit,pripravit podklad a hodit barvu....ci odstrojeni,nejake vyvarovani,kytovani,brouseni,lak,seskladani.... Vubec bych se nebal tipovat 40tis,pac meli praci navic,coz se hrave vleze do onech 20%. Ale kdyz mame hadat,tak to bude asi slusna cena...do 30tis

Borci dělali všechno co jsi napsal (odstrojení, vyvařování, kytování,....), ale Redy si tipl hodně dobře. Prvně jsem si říkal, že je to dost. Pak ale, když jsem si prohlížel jejich práci, jsem si uvědomil, že je to hodně slušná cena. Asi nejproblematičtější bylo odhadnout barvu. Nikde nebylo napsaný číslo barvy. Chlapi si museli zavolat pána z Brna a pomocí spešl foťáku to odhadli... Celková cena byla 15 800,- a to i s "novou" kapotou.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 čer 2011 08:06

*dance* *jupii* *bleee* :D jooo, to je hodně dobrá cenovka ;) pak vyfotit a nahodit fotky *fin* když má člověk okolo sebe ty správný lidi, tak opravy na crxu nejsou nic závratnýho ;) a parády s tím člověk udělá hodně

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 02 čer 2011 08:23

Tak to teda cumim....potom mi to ukazes nazivo.... a vyvareni s celolakem nas ceka cca pristi rok,tak bych se na ne pripadne taky obratil,bylo-li by to mozne....

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 02 čer 2011 12:20

J!R! píše:Tak to teda cumim....potom mi to ukazes nazivo.... a vyvareni s celolakem nas ceka cca pristi rok,tak bych se na ne pripadne taky obratil,bylo-li by to mozne....

Cena byla taková, protože to bylo dělaný po práci ze zábavy. Taky jsem na to pěkně dlouho čekal... Když šel chlapec kolem mýho auta, tak se sám nabídl, že by to udělal. Mají v tom prsty i dobrý známosti. Říkaly, že kdyby to bylo dělaný ofiko jako zakázka tak by cena šplhala daleko za 40 000 Kč. Rád bych se ukázal na 5. srazu, ale kdo ví, jak to bude s financema...

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 02 čer 2011 14:36

Ok,tak to necham na lidech jak bylo v planu puvodne...

Zpět na „Pokec / Discussion“