Nevidieli ste to uz niekto? Alebo nemate foto ze ako to vyzera?
 Nevidieli ste to uz niekto? Alebo nemate foto ze ako to vyzera?CRX + angel eyes punto mk 2 + accord světla
Moderátor: Minor
CRX + angel eyes punto mk 2 + accord světla
Zdravim chcel by som sa spytat ci uz ste videli CRX-ku zo svetlami z punta MK2 ale uz z angel eyes? Ja tam mam dane normalne ale su v dezolatnom stave tak rozmyslam nad novymi. Teraz neviem ci normalne alebo tuning  Nevidieli ste to uz niekto? Alebo nemate foto ze ako to vyzera?

Nevidieli ste to uz niekto? Alebo nemate foto ze ako to vyzera?Re: CRX + angel eyes punto mk 2
mysli ta co byla na prodej?( možná ještě je )? mě se to nelibilo, už to pak pro mě nebylo crx 

Re: CRX + angel eyes punto mk 2
hele žádné takové jsem neviděl, taky jsem koukal, ale proč to nezkusit viď 

- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
Dle mě tak asi nepujdou protože angel eyes mají kovovej rám, nevim jak ty a když jsem je tam dával já tak jsem je musel dost brutálně ořezat a upravit....  Možná že to pujde ale taky jsem to ještě nikde neviděl.....

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Mam tam totizto uz punto svetla od predosleho majtela a su dost opotrebovane tak to chcem dat do poriadku tak rozmyslam co stym spravim. Ale rozmyslam aj nad dvomi obrazkami co som tu najsiel na fore mal tam dane svetla z hondy acord. Vyzeralo to velmi pekne necham si to prejst hlavou 

- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
$@J0 píše:Mam tam totizto uz punto svetla od predosleho majtela a su dost opotrebovane tak to chcem dat do poriadku tak rozmyslam co stym spravim. Ale rozmyslam aj nad dvomi obrazkami co som tu najsiel na fore mal tam dane svetla z hondy acord. Vyzeralo to velmi pekne necham si to prejst hlavou
Jo? A kde si to viděl?
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
gallery/image_page.php?album_id=9&image_id=625 toto som myslel zatial to vyzera takto download/file.php?id=4080&mode=view/P9081021.JPG  idem teraz montovat vdaka redymu panel klimi
 idem teraz montovat vdaka redymu panel klimi  diky Redy
 diky Redy

idem teraz montovat vdaka redymu panel klimi
 idem teraz montovat vdaka redymu panel klimi  diky Redy
 diky Redy- chosse.j
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
Re: CRX + angel eyes punto mk 2 + accord světla
to je děs...

chosse.j píše:to je děs...
 taky nejak nemusim tyto vymeny,ale tento pripad....nevypada to nejak zle.....a aspon jsou z
 taky nejak nemusim tyto vymeny,ale tento pripad....nevypada to nejak zle.....a aspon jsou z   

- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou to nevypadá zle, jen mi trošku nesedí ty ostrý rysy ale jinak dobrý...

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- chosse.j
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
nevím, je to zvláštní.. hlavně je na tom vidět, že ta světla jsou o pár let mladší.. takhle nějak ten předek auta nesedí se zbytkem.. vypadá trochu jako ufo  

něco mi na tom teda popravdu taky nesedí, nevim co, asi jak je to takové moc protáhlé,nebo až moc ostré,nevim

Tak doteraz som to videl len zboku a tak nejako z uhla ale ked to vidim tak s predu to ma dost divny vyraz  ale z boku to vyzera dobre no co uz asi len obnovim nejako tie moje svetla
 ale z boku to vyzera dobre no co uz asi len obnovim nejako tie moje svetla

ale z boku to vyzera dobre no co uz asi len obnovim nejako tie moje svetla
 ale z boku to vyzera dobre no co uz asi len obnovim nejako tie moje svetlaKdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti