Jak jí sem dokopat???

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak jí sem dokopat???

Příspěvekod Redy » 24 led 2011 18:36

je to pravda no, nicméně...mládí je mládí :D a to velí změnu vzhledu na úkor těchto věcí :) jediné na co je to pak dobré že se alespoň pozná, jaký má majitel "umělecký" sklony apod...pak přijde další fáze...úprava vzhledu decentní (kola, něco na motoru) ale jízdní vlastnosti musí zůstat...no a pak fáze všechno zachovat...protože už většinou jiné podobné auto neexistuje :D

Dalpol D8
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dalpol D8 » 24 led 2011 18:37

Neznám ani majitele modré crx a neznám ani PAKA, ale myslím si, že jméno na nej opravdu sedí, protože jeho psaný projev je opravdu hoden jen a pouze honda-clubu a tak by tam měl i zůstat a tady neotravovat.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 24 led 2011 18:43

Tak podotknu že tohle céro už je taky dost starý a původní majitel do toho nastrkal něco kolem 250 000.-, Nicméně před pár lety takovejhle druh tuningu dost letěl, ještě si pamatuju jakej sem byl do toho blázen, ale moje názory se taky s dobou změnili a teď už bych se taky do ničeho nepouštěl ale už to mam rozdělaný tak to dodělám... Je to o vkusu a berte taky v úvahu že tohle auto patří holce, neříkejte že byste se neotočili za holkou s takovym autem...
Naposledy upravil(a) Wláďa dne 24 led 2011 19:17, celkem upraveno 1 x.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 24 led 2011 18:45

Dalpol D8 píše:Neznám ani majitele modré crx a neznám ani PAKA, ale myslím si, že jméno na nej opravdu sedí, protože jeho psaný projev je opravdu hoden jen a pouze honda-clubu a tak by tam měl i zůstat a tady neotravovat.

Nechci se proti někomu tady stavět a dohadovat se ale máš pravdu že do teď tady hádky nebyly...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 24 led 2011 19:30

omlouvám se všem postiženým mou osobou. nevšiml jsem si nikde ani náznak hádky.jen jsem řekl svůj názor.jsem tu první den ,mohl by mi někdo zasvěcený vysvětlit co se smí a co ne,děkuji

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 24 led 2011 19:44

omlouvám se všem postiženým mou osobou. nevšiml jsem si nikde ani náznak hádky.jen jsem řekl svůj názor.jsem tu první den ,mohl by mi někdo zasvěcený vysvětlit co se smí a co ne,děkuji

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 24 led 2011 20:02

Nějaká psaná pravidla co tu člověk může udělat a co nesmí tu nejsou, snažíme se tu sami hlídat si tu takové spíš klidné prostředí...když se tu člověk zaregistruje povětšinou hodí příspěvek jako "zdravím, jsem tu nový, tohle je moje auto, tohle jsem já" :) samozřejmě se tu lidem nějaké úpravy nelíbí, mají výhrady, ale jak jsem psal, hned v prvním příspěvku na sebe neblinkáme a spíš jen řekneme svůj názor a ten druhý nebo ostatní už to taky přijmou jinak,mnohdy i se slovy "hmm,pravda,tak to udělám jinak" :) atd atd...je to tu malá komunita, menší než na honda clubu, takže tu každej každýho celkem zná a tak je takovou atmosféru snažší udržet :) nicméně tebe už trochu z honda clubu znám tak vím že to nemyslíš nijak špatně a spíš jsi takový svůj ve vyjadřování nebo jak to říct :D proto jsem to bral s rezervou :) ale ostatní to popudí který tě neznaji ;)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 24 led 2011 22:14

tak predevsim tu Paka vitam :) osobne se nezname,ani sme si nejak moc nenapsali na honda-clubu,ale kazdopadne jeho prispevky jsou mi blizke a vetsinou souhlasim...
Malicka- zbytecne se nestresuj,nevim proc tu neco hrotit zbytecne,uz je nam dost,aby sme vedeli jak se zachovat tehdy a tehdy :)

Tuning je individualni a je na kazdym z nas,preci jen v tom aute jezdime my....kazdopadne je tu spoustu kousku ktere spise zamrzi nez potesi,ale jsou tu i hezke decentni upravy a tem ja dycky dam palec nahoru...timto koncim a prepinam :)
Jazzik

Malicka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malicka » 28 led 2011 20:50

Cauky lidi pujcil jsem si kacky profil na napsani jednomu blbovy ktery se tu objevil pote co jsem zaslechl jaky mele kraviny ze ta hondicka neni pekna reknu ti jedno kamo jsi debil mas chytry reci a p... tomu rozumis sam ani nemas hondu tak nevim co tu delas jako aby jsi mohl buzerovat auticka ktery mame v nasi veeeeelky rodince ty lidi co tu jsou jsou machri maj vsichny nadherny auta a ty kterej ma maximalne kolobezku tak tu budes mluvit az tu budes mit hondu tak teprve pak mej kecy jinac bud sticha ok ty lidicky v nasi rodince jsou suprovy a vi o co jde vi co maji pod kapotou vi jak se ke svemu milackovy chovat vi jaky nadherny maji vzhled a tu holcinu prijaly do rodinky a ty do ni nepatris tak bud vystrel odsad nebo tise poslouchej jak se machri pres Hondu CRX bavi a UC SE jo bud tak laskavi a ja osobne ne ze bych chtel vyhrozovat ale radsi na srazi ani nejezdi jinac se do tebe vsichni pustime papa Michal

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 28 led 2011 20:58

chlapče...jen se tu směji od ucha k uchu.Přemýšlím jestli se mám urazit,docela mám na to chuť.tím pádem doufám že se osobně setkáme a budu se rád chovat jako debil.CRX nemám ,to ano.Hondu mám.A ne první a ne ani poslední.
A do tvé rodiny se necpu,neboj.

PS:vezme mě někdo na CRX sraz se sebou? Budu mít asi nějaké krátké povídání s prudce inteligentním lidským tvorem jménem Michal?

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 28 led 2011 21:13

toto téma zamykám... *honda* maličká, hlídej si prosím své kamarády, na anonymy který tu budou takhle urážet tu zvědavej nejsem, dík *fin*

Zpět na „Pokec / Discussion“