CR-Z

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: CR-Z

Příspěvekod Redy » 25 bře 2010 11:16

Jako ten předek se mi i líbí...je takovej prostě novej a to k dnešnímu autu patří...ten bych bral všema dvaceti...ale ten zadek...prostě kdo navrhnul ten zadek crxu 2G to je u mě pánbůh...ten by moh z fleku navrhovat zadky nejluxusnějším modelkách u nebeskýho *vytlem* *love* *love* na tom cr-ztu sice odkaz je ale nevim no...možná si zvyknu možná ne...ono to taky stavět proti takovýmu 2géčku to napadne jen šílence, u toho dvougéčka bych se poslintal tak jako tak,ale možná že až se stejně zapracuje na cr-z (pořádný kola, ne takovýhle tesco parodie atd.) že to bude taky trochu jiná písnička...myslím si že když se na tom zapracuje že to bude slušný žihadýlko, ale 2G je klasika, o tom žádná, ta bude mít už jen tou historií vždycky navrch *honda*

mooonwalker
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mooonwalker » 25 bře 2010 12:57

hele 2gecko ma prave ten predek, je to pojizdna placka, aerodynamika se snoubi s gravitaci a vznika neodolatelny pozitek z jizdy, zkuste si po rovine jet s cerem, treba 90, pak vyradte, a sledujte ze tech 90 jedete porad(alespon u meho to tak funguje) a to auto zpomali az za dobu, to samy si zkuste treba s oktavkou, tak po vyrazeni zacne rychlost rapidne klesat, *dumat* ktery :geek: to tak navrhnul :) u jinygo auta krom 3000gtecka(to je jeste vetsi placka) jsem tenhle efetk nezazil a jel jsem v hodne autech

palobacek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod palobacek » 25 bře 2010 16:43

Taky si myslim že CR-Z nesahá CRX II co se designu týká ani po kotníky, i když ho na fotce dost na výšku přesahuje, ale to je právě to, proč to CR-Z vypadá vedle CRX jak krabice na nákup... :D
CRX je prostě motokára a nádherná placka s nadčasovým designem...
Honda CRX 1,6i 16v (AS) 92kW, r.v.1987 *RIP*
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 25 bře 2010 17:17

Byl jsem rád,když jsem viděl návrh této CR-Z.Předtím byly tuším dva co se neujali a ty stáli za pendrek. Přijde mi,že velikost CR-Z ubrala na kráse. Vypadá úzká a vysoká. Na druhou stranu v černé a na okruhu ji to hrozně sluší a CRX se v ní nezapře.Nemůžu se dočkat až ji někdo jmovitější dotáhne někam na sraz. Prostě ji chci vidět v realu a vedle *jizda* *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Ramik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ramik » 25 bře 2010 18:03

nedávno jsem byl tady v Praze na jarově a Zeptal jsem se na ni.Prej bude na place začátkem měsíce tak jsem zvědav *honda*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 31 bře 2010 09:35

hmmmmm *fin*
Přílohy
24g9hc5.jpg

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 05 kvě 2010 14:43

[video]http://www.youtube.com/watch?v=ti-4D4E2EHE&feature=player_embedded[/video]

A první CR-Z sraz :D
Přílohy
p2.jpg

Lenny
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lenny » 05 kvě 2010 15:47

Je to krasavice to se musí nechat ale na obrázku mi připadala hezčí, na tom videu, při pohledu zepředu jsem měla dojem že šilhá...

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 14 čer 2010 08:53

[video]http://www.youtube.com/watch?v=8ESdn0MuJWQ&a=JJ2XmQZqgbA&playnext_from=ML[/video]

cca od 1:30 *dance*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 05 lis 2010 16:13

Je to CRX :D *slint* !
Přílohy
album_pic.php.jpg
album_pic.php (1).jpg
album_pic.php (2).jpg

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 11 lis 2010 10:48

Honda CR-Z v Japonsku autem roku! *dance*

http://www.autofun.cz/honda-cr-z-auto-roku-6242/

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 led 2011 10:04

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 12 led 2011 00:43

ta červená s tou žiletkou je moc hezká, asi začnu krást a koupím si druhé auto :lol: :lol:
Honda Prelude 2.0 F20A4

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 25 led 2011 22:55

oujeeee :)
mugen-11-1.jpg

zblizenec
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zblizenec » 26 led 2011 02:23

já myslel, že už jsi jí někde potkal, ale podle okolí asi ne :-D

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 26 led 2011 07:34

chci se jako laik zeptat CR-V je tedy taky nástupce CRX ? nebo jak se to pozná že CR-Z je nástupce CRX?

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 26 led 2011 09:00

Četl jsem několik zahraničních článků a někde na you tube se i povalovalo vyjádření Hondy že CR-Z je nástupce CRX ;) a určité stejné prvky jako druhá a první verze tam jsou...kammback (zkosený zadek,prosklené hledí třetích dveří) kupéčko, podobný název, po světě se dělají všemožná srovnávání s dvojkovou verzí atd atd :)
třeba tu: http://www.motortrend.com/features/auto ... index.html
nebo tu: http://www.streetfire.net/video/crx-a-n ... 740266.htm

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 26 led 2011 09:54

já silně pochybuji že by to byl nástupce crx ,možná to tam cpou novináři nebo dealeři aby oslovili kupce z nostalgických důvodů. Ani retro to není.
jediný co hraje prim pro CR-z oproti CR-x je přetáčivost proti lehké nedotáčivosti.Bavím se o serii obou. Ovšem u CRX nastavením podvozku,případně úpravou to jde dohnat .Ale to porovnáváme neporovnávatelné...techniku v rozdílu 20let.I když velká výhoda je cena .A proč cena? Protože dnes se kůli prodejnosti tlačí dolů a kde jinde to stlačit? na technice a dohánět to elektronikou.viz zadní náprava apod.A pak v montovatelnosti dílů na lince.Kdy vy nebo mechanik zjistíte že kůli prkotině musíte vlastně vyndat celí motor s nápravou ,řízením převodovkou atd.(za prvé to je čas navíc za druhé velké peníze) .Ale vraťme se k crx... v dobovích Japonských reklamách CRX VTEC byl označován i jako supersport. Což zkuste takto označit CR-Z...poženou vás klackem.Hlavně dle mne časem se na něj zapomene.Nikdydle mne nebude zmiňovanou legendou seriových aut jako třeba golf GTi ,CRX vtec ,lotus super 7,renault 5 turbo a podobně

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 26 led 2011 10:05

jo no,ale to už se bavíme o době a ta je jiná než před dvaceti lety, tehdy si člověk mohl všechno udělat na koleni, ale teď defakto u každýho auta, když se něco podělá, tak se musí místo klíčů a šroubováků použít elektronických zkoušeček, testovaček, ladiček apod...teď už je elektronika i v předním sklu a místo aby člověk jen vyměnil kus za kus za pár kaček, dá za to majlant, protože je v tom tahle a támhleta elektronika který normální smrtelník, kterej na to nemá deset vysokých škol nerozumí. to samé platí k tomu hybridnímu motoru. nemůžeme čekat že nám udělají další facelift s jinýma sedačkama, ještě hranatějšíma lištičkama a podobně *cry* místo toho to bude vypadat co nejvíc futuristicky, bude to jezdit na eko směs apod :) civic nejstarší generace taky nemají moc společného s nejnovější :) a mimoto, kdo ví jestli nebudou naše děti s láskou vzpomínat na crz, protože se budou z místa na místo teleportovat a už nebude žádná jízda ani hybridní :lol:

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 26 led 2011 10:21

tak honem nakoupit a zakonzervovat veterány,bo za 10let nebude smět na silnici nic jiného než elektro ,hybrid a podobně a pak ještě veteráni....počkej až na nějakém srazíku bude dítko tahat tátu za ruku ...tatí a proč tohle plochý auto tolik smrdí? a proč je tak hlučné? táta se zamysdlí a odpoví...áh taky bych ho chtěl ,ale máma to do baráku nechtěla... *pohladit*

Zpět na „Pokec / Discussion“