Hojte

Nejsem hrdej na tohle prvenství, ale ze včerejška na dnešek mi někdo ukradnul céro z parkoviště před barákem. Budu vděčnej za jakýkoliv info, ale bohužel odměnu nemám....možná tak cigárka či čokoládu

Tááákže....
15.10.09 jsem kolem 21:30 zaparkoval v ulici Brandtova na Doběticích a ráno 16.10.09 v 9:00 jsem zistil, že je auto fuč. Zajel jsem na Severní terasu a ohlásil to PČR. Projezdili jsme Ústí, samozřejmě nikde nic. Odpoledne jsem ještě projel pár dílen ve vesničkách poblíž, ale pohužel po céru ani stopa.
Barva : Černá, lesklá + zástřiky matnou na blatníkách
Individuality : Bílá 15" alu kola (3x + 1x plecháč), Tuning nárazníky a prahy, bílej znáček honda ve předu, zavařené boční lišty a zadní stěrač, haupna bez "boule", poškrábaná boční okna, fialové folie na zadních oknech, CAI Tenzo-r, 4xcca 80mm koncovky výfuku, chybí lišty na střeše, mírně zapadlý a shnilý šíbr, budíky mají nalítáno kolem 177t (modře podsvícený) kdyby něco....
RZ :
5U45311VIN :
JHMED93700S310365Kontakt : 724129106 (já), 158 (PČR

)
Foto :
------------NALEZENO------------Tak hondička se po necelejch 3 měsících našla v Ústeckym ghetu

Hudba, sání, pozičky a nějaký další blbosti vzali za své nicméně autí je nepobouraný, motor šlape a brzdy brzděj. Je libo story? Čorkař se propadnul do země spolu se spoustou dluhů. Jednoho krásnýho dne to přestalo partičku "věřitelů" bavit a vybrali mu garáž. Človíček co si vzal jako platbu céro zistil že je moje a postupně se dostalo až k nám do garáže. Víc to rozvádět nemůžu a ani nebudu, stačí mi že je autí vcelku a do jara snad vyjede

Tímto bych chtěl strašně moc poděkovat členovi s nickem Dalpol bez kterýho to mohlo dopadnout ouplně jinak. Díky kamaráde, fakt si toho vážim. Taky děkuju Redymu a všem ostatním který koukali po okolí a drželi palce. Omlouvám se že píšu až teď, ale včéra už nebylo sil. Strávil sem několik hodin na mrazu a měl sem toho tak akorád

Snad zítra dodám fotky aby jste viděli v jakym stavu se auto našlo.