paulvandyka (pokus o krádež)

Někdo Vám něco odcizil? Sem s tím a členové budou mít oči na šťopkách. Dáme těm bídákům co proto...

Moderátor: Minor

paulvandyka
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

paulvandyka (pokus o krádež)

Příspěvekod paulvandyka » 09 říj 2009 20:30

Ahoj takle včera dopadlo mé crx,když si ho jeden magor vypujčil,já na něm nedavno dodělal dost věcí kolem motoru a stane se mi tohle :( Naštěstí nestačil vyjet z dílny, kde se auto upravovalo a zastavil se o plot a o zaparkované auto. Ihned potom i s dalším magorem utekli. V dílně bylo v tu dobu zaparkováno cca 20 dalších aut, ale holt si musel vybrat to moje, které stálo úplně vzadu. Po dvouhodinovém pátrání po místních lokálech se mi ty šmejdy povedlo vypátrat v jednom nonstopu, zaparkovalo se před vchodem, aby neutekli a udělal se s nima krátkej proces *gangster* *box* zbytečnou práci navíc to ale nezahojí a tak mě teď čeká ještě oprava dveří, naštěstí to neodnesl sloupek apod., ale pořádně to naštve :evil: pořádně si crxa hlídejte, bohužel kromě pozitivního zájmu jsou terčem i toho negativního :(
Přílohy
DSC02932.JPG
DSC02932.JPG (69.71 KiB) Zobrazeno 4300 x
DSC02931.JPG
DSC02931.JPG (86 KiB) Zobrazeno 4300 x
DSC02930.JPG
DSC02930.JPG (86.22 KiB) Zobrazeno 4300 x

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: paulvandyka

Příspěvekod Redy » 11 říj 2009 12:28

Už se zase někdo chtěl projet *cry* ještě že to dopadlo tak jak to dopadlo a že dostali šmejdi na frak *box* *gangster* i když zbytečná práce no...člověk aby hlídal crxo opravdu s brokovnicí :twisted:

Zpět na „Krádeže / Stolen“