P: CRX (nalezeno v inzerátech)
Moderátor: Minor
http://tuning.sbazar.cz/prodam-honda-cr ... 71014.html
Komplet tuning vice info na
Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o4171014.html
Inzerce z 1.6.2010, Mlada boleslav (Ústecký kraj), Použité zboží, Nabídka, dopravu platí Kupující, Hotově při převzetí 75 000 Kč
Crx.jak* +420 604 880 763
Komplet tuning vice info na
Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o4171014.html
Inzerce z 1.6.2010, Mlada boleslav (Ústecký kraj), Použité zboží, Nabídka, dopravu platí Kupující, Hotově při převzetí 75 000 Kč
Crx.jak* +420 604 880 763
Re: P: CRX (nalezeno v inzerátech)
Co na to říkáte? Objevila se včera na prodej... popis tenhle:
Prodam Hondu CRX EE8 Vtec, r.v. 1990, najeto 87tis. (neni dolozeno servisni knizkou,ale stav vozu presvedci),auto pravidelne servisovano v zime nejezdeno a garazovano, zadna koroze!!!!! V 86tis, km vymena rozvodu (remen Gates racing, kladka, vodni pumpa USA sehnal Lukas), 87tis.km vymena : oleje, svicky NGK BKR6E-N-11,kabely NGK HE-53,olejovy filtr KN, vymena tesneni u solenoidu ( Honda Kolin), prvni jsem menil ja a neuspesne, po servise Honda vubec zadny unik oleje a vse slape jak ma auto ma i po celkove prohlidce (Honda Kolin),brzdy a pneumatiky najeto 3tis.km jak nove,jinak auto bez problemu,synchrony neskrtaji,nikde nic netluce ani nehuci!!!Auto bylo koupeno ve Francii pani rocnik 1944, pak prevezeno do CR prvni majitel r.1957,druhy r.1980,ja jsem treti majitel r.1979,Predtim auto servisovano Honda Svitavy, auto bylo v minulosti asi lehce tuknuto na pravy blatnik,ale na nosnikach ani na dalsich castech zadne znamky havarie,akorat vetsi mezera u praveho svetla,lista pod predni naraznik dokoupena vysi v garazi .Auto je ve skvele kondici, je potreba se prijet podivat a svezt se,jinak uz me nic nenapada, vase dotazi nebo navrhy k cene PROSIM PRES SZ!!!!!! Na diskuzy nestiham, ale rad na vse odpovim. Cena : 130tis dohoda mozna, ale az na miste. Posledni vec bude nova STK. Tesim se na vase SZ. S pozdravem Lechy Duvod prodeje: S2000
Kontakt: 603115058
Prodam Hondu CRX EE8 Vtec, r.v. 1990, najeto 87tis. (neni dolozeno servisni knizkou,ale stav vozu presvedci),auto pravidelne servisovano v zime nejezdeno a garazovano, zadna koroze!!!!! V 86tis, km vymena rozvodu (remen Gates racing, kladka, vodni pumpa USA sehnal Lukas), 87tis.km vymena : oleje, svicky NGK BKR6E-N-11,kabely NGK HE-53,olejovy filtr KN, vymena tesneni u solenoidu ( Honda Kolin), prvni jsem menil ja a neuspesne, po servise Honda vubec zadny unik oleje a vse slape jak ma auto ma i po celkove prohlidce (Honda Kolin),brzdy a pneumatiky najeto 3tis.km jak nove,jinak auto bez problemu,synchrony neskrtaji,nikde nic netluce ani nehuci!!!Auto bylo koupeno ve Francii pani rocnik 1944, pak prevezeno do CR prvni majitel r.1957,druhy r.1980,ja jsem treti majitel r.1979,Predtim auto servisovano Honda Svitavy, auto bylo v minulosti asi lehce tuknuto na pravy blatnik,ale na nosnikach ani na dalsich castech zadne znamky havarie,akorat vetsi mezera u praveho svetla,lista pod predni naraznik dokoupena vysi v garazi .Auto je ve skvele kondici, je potreba se prijet podivat a svezt se,jinak uz me nic nenapada, vase dotazi nebo navrhy k cene PROSIM PRES SZ!!!!!! Na diskuzy nestiham, ale rad na vse odpovim. Cena : 130tis dohoda mozna, ale az na miste. Posledni vec bude nova STK. Tesim se na vase SZ. S pozdravem Lechy Duvod prodeje: S2000
Kontakt: 603115058
http://www.sportovnivozy.cz/11093-honda ... ky-krumlov
Značka: Honda
Model: CRX
Typ: ED9
Karoserie: Sportovní hatchback
Palivo: Benzín
Poháněná kola: Přední
Barva: Černá
Rok výroby: 1990
Najeto: 198 000 Km
Výkon: 88 kW (120 PS)
Zdvihový objem: 1590 ccm
Pohotovostní hmotnost: 960 Kg
Maximální rychlost: 205 Km/h
Zrychlení 0-100: 6.9 s
Datum aktualizace: 1.8.2010
Cena: 29 900 Kč
Na plecháčích za 25000
Nadstandardní výbava: 15"kola,tlumiče Kayaba,pružiny Inter Alloy,sp. sání a výfuk,volant Victor F1,RMG,vše v elektrice
Doplňující popis: Auto je rychlé a spolehlivé,pouze kosmetické vady,spotřeba 6.5 l/100Km
Prodávající:
Kamil Kučera
Kraj: Jihočeský
Český Krumlov
Telefon: 605 826 362
Email: kucera.asr@seznam.cz
Karoserie: Sportovní hatchback
Barva: Černá
Najeto: 198 000 Km
Výkon: 88 kW (120 PS)
Pohotovostní hmotnost: 960 Kg
Zrychlení 0-100: 6.9 s
Datum aktualizace: 1.8.2010
Cena: 29 900 Kč
Na plecháčích za 25000
Nadstandardní výbava: 15"kola,tlumiče Kayaba,pružiny Inter Alloy,sp. sání a výfuk,volant Victor F1,RMG,vše v elektrice
Doplňující popis: Auto je rychlé a spolehlivé,pouze kosmetické vady,spotřeba 6.5 l/100Km
Prodávající:
Kamil Kučera
Kraj: Jihočeský
Český Krumlov
Telefon: 605 826 362
Email: kucera.asr@seznam.cz

http://auto.bazos.cz/inzerat/8062100/Honda-CRX-16v.php
Prodám Hodu CRX na náhradní díly cena dohodou technická kontrola do 2012
Tomáš
720366299
400 11 Ústí nad Labem
200 000 Kč
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude
Kastlte: nové prahy,lemy,zavařeny šibr..+ nově kompletně nastříkáno
Přední náprava: nové čepy,kosti,silentbloky..
Motor: po kompletní GO
spz v depozitu, všechny ostatní díly mám.
Pouze POSKLÁDAT
cena 15 000,- možná i sleva.
tel: 777 178 089
Přední náprava: nové čepy,kosti,silentbloky..
Motor: po kompletní GO
spz v depozitu, všechny ostatní díly mám.
Pouze POSKLÁDAT
cena 15 000,- možná i sleva.
tel: 777 178 089
AHoj kolegové hondáci. Přemýšlím že prodám věci ze svojí závodní Hondy CRX 1,6 16V, tak chci zjisti, jestli by někdo něco vůbec chtěl. Takže bych to viděl takhle:
Krátká závodní synchroní převodovka (p.Bartášek) se závodním samosvorem(který stojí tak 20tis.) Převodovka je ted po menší repasi a řadí úplně bezvadně. Od repase závodně nejetá.
Cena 40 000,-Kč
Kompletní Motor 1,6 16V (D16Z5) se sáním(velká klapka), altíkem, rozdělovačem s kabely, iridiovýma svíčkama, motorovým svazkem a kompletní spojkou(odlehčený setrvačník, zánovní lamela). Motor má upravenou hlavu, na spodku nové závodní šálky, nové ojnice. Klikovka s řemenicí, setrvačníkem a přítlačákem jsou vyvážené. Benzínové vstřiky jsou po diagnostice a výměně filtrů. Rozvody nemají skoro nic ujeto.
Cena 17 000,- Kč
Kastle. To je kastle s nárazníkama, kapotou, světlama, se všema dveřma a oknama na kterých jsou čiré bezpečnostní folie, závodní zrcátka. Dále kompletní nápravy se sportovními tlumiči Koni, s brzdami(nové kotouče a destičky FERODO, ve předu DS 2500), se servořízením, které jsem dodělával i se servopumpou. Nádrž. Motorový prostor by zůstal nastrojený. Rozvod benzínu v pletených hadicích. V interiéru bezpečnostní rám dle přílohy J, kompletní plaubka, na dveřích a pod okny kevlarové výplně. K tomu ještě i sériové doklady s SPZ a STK do září 2012. Ještě spousta věcí, ale na ty si nevzpomenu.
Cena 25 000,- Kč
Kompletní výfuk (svody dělané na zakázku, roura a malý zadní sportovní tlumič.
Cena 10 000,- Kč
Repasované obě poloosy
Cena 4 000,- Kč
Závodní jednotka 1,6 16V. Posunutý omezovač, naladěná na 100 oktanový benzín.
Cena 3 000,- Kč
Dvoje Závodní široké šestibodové(dají se použít i jako čtyřbodové) pásy SPARCO s prošlou homologací.
Cena 3 000,-Kč
Závodní regulátor tlaku paliva s budíkem
Cena 3 500,-Kč
Video ze závodní jízdy s autem:
Fotky jsou ze stavby auta.
Dále mám ještě doma navíc:
Fungl nový chladič pro 1,6 16V DOHC, nikdy nepoužitý, hliníkový, stříbrný Cena 1 700,- Kč
Alternátor 1000,- Kč
Startér 1 000,- Kč
motorek stěračů přední i zadní, po 500,- Kč
různé ramena náprav z CRX
Pravou poloousu taky po repasi 1 500,-Kč
V případě, že máte o něco zájem pište na icq 305873994
Krátká závodní synchroní převodovka (p.Bartášek) se závodním samosvorem(který stojí tak 20tis.) Převodovka je ted po menší repasi a řadí úplně bezvadně. Od repase závodně nejetá.
Cena 40 000,-Kč
Kompletní Motor 1,6 16V (D16Z5) se sáním(velká klapka), altíkem, rozdělovačem s kabely, iridiovýma svíčkama, motorovým svazkem a kompletní spojkou(odlehčený setrvačník, zánovní lamela). Motor má upravenou hlavu, na spodku nové závodní šálky, nové ojnice. Klikovka s řemenicí, setrvačníkem a přítlačákem jsou vyvážené. Benzínové vstřiky jsou po diagnostice a výměně filtrů. Rozvody nemají skoro nic ujeto.
Cena 17 000,- Kč
Kastle. To je kastle s nárazníkama, kapotou, světlama, se všema dveřma a oknama na kterých jsou čiré bezpečnostní folie, závodní zrcátka. Dále kompletní nápravy se sportovními tlumiči Koni, s brzdami(nové kotouče a destičky FERODO, ve předu DS 2500), se servořízením, které jsem dodělával i se servopumpou. Nádrž. Motorový prostor by zůstal nastrojený. Rozvod benzínu v pletených hadicích. V interiéru bezpečnostní rám dle přílohy J, kompletní plaubka, na dveřích a pod okny kevlarové výplně. K tomu ještě i sériové doklady s SPZ a STK do září 2012. Ještě spousta věcí, ale na ty si nevzpomenu.
Cena 25 000,- Kč
Kompletní výfuk (svody dělané na zakázku, roura a malý zadní sportovní tlumič.
Cena 10 000,- Kč
Repasované obě poloosy
Cena 4 000,- Kč
Závodní jednotka 1,6 16V. Posunutý omezovač, naladěná na 100 oktanový benzín.
Cena 3 000,- Kč
Dvoje Závodní široké šestibodové(dají se použít i jako čtyřbodové) pásy SPARCO s prošlou homologací.
Cena 3 000,-Kč
Závodní regulátor tlaku paliva s budíkem
Cena 3 500,-Kč
Video ze závodní jízdy s autem:
Fotky jsou ze stavby auta.
Dále mám ještě doma navíc:
Fungl nový chladič pro 1,6 16V DOHC, nikdy nepoužitý, hliníkový, stříbrný Cena 1 700,- Kč
Alternátor 1000,- Kč
Startér 1 000,- Kč
motorek stěračů přední i zadní, po 500,- Kč
různé ramena náprav z CRX
Pravou poloousu taky po repasi 1 500,-Kč
V případě, že máte o něco zájem pište na icq 305873994
Pěkná zdá se
http://auto.bazos.cz/inzerat/8443866/Ho ... 6-VTEC.php
Prodám Honda CRX 1.6 VTEC 110kW
Super stav, najeto 190tis. dovoz Itálie, ekologická daň zaplacená, originální stav.
Jan
603446140
387 01 Strakonice
65 000 Kč

http://auto.bazos.cz/inzerat/8443866/Ho ... 6-VTEC.php
Prodám Honda CRX 1.6 VTEC 110kW
Super stav, najeto 190tis. dovoz Itálie, ekologická daň zaplacená, originální stav.
Jan
603446140
387 01 Strakonice
65 000 Kč
Na tu sem koukal minuli rok je to z italie a majiteli sem i volal a byl nejakyproblem z papiry myslim ze to nebylo prepsany nejak ale koukam ze uz toma znacky takze by tomohla bejt dobra koupe kurva kdyz sem chtelcero V-tec tak nikde nic vsichni 90 tis a ted kdyz mam z5 tak v -tec 55 tis prcek 65tady ten jaj mi stve 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
http://www.sportovnivozy.cz/14436-honda-crx-ed9-ostrava
juknětě,líbí se mi:-)až na ty velký kola....
Karoserie: Kupé
Barva: Bílá perleť
Rok výroby: 1989
Najeto: 190 000 Km
Výkon: 92 kW (125 PS)
Pohotovostní hmotnost: 925 Kg
Datum vložení: 23.12.2010
Sdílejte na Facebooku: Sdílet
Cena: 79 000 Kč
Nadstandardní výbava: Sportovní sedačky Sparco sprint, 4-bodové pásy s homologací,radio pioneer, 4x repro pioneer, Zkrácené řazení Tenzo-r, volant Momo, Centrální zamykání, alarm. V motoru kabely Moroso , Sportovní krátké sání Green, řídící jednotka TSS, Svody Invidia 4-1, komplketní nerez výfuk Invidia, nerez rezonátor místo katu, podvozek Weitec, 17" japonská kola Netami s pneu Pirelli p-zero (zcela nové), lak 2010. V zimě nejeto.
Prodávající
Jan
Kraj: Moravskoslezský
Ostrava
Telefon: 604659241
Email: m.a.j.a.52@seznam.cz
juknětě,líbí se mi:-)až na ty velký kola....
Barva: Bílá perleť
Rok výroby: 1989
Najeto: 190 000 Km
Výkon: 92 kW (125 PS)
Pohotovostní hmotnost: 925 Kg
Datum vložení: 23.12.2010
Sdílejte na Facebooku: Sdílet
Cena: 79 000 Kč
Nadstandardní výbava: Sportovní sedačky Sparco sprint, 4-bodové pásy s homologací,radio pioneer, 4x repro pioneer, Zkrácené řazení Tenzo-r, volant Momo, Centrální zamykání, alarm. V motoru kabely Moroso , Sportovní krátké sání Green, řídící jednotka TSS, Svody Invidia 4-1, komplketní nerez výfuk Invidia, nerez rezonátor místo katu, podvozek Weitec, 17" japonská kola Netami s pneu Pirelli p-zero (zcela nové), lak 2010. V zimě nejeto.
Prodávající
Jan
Kraj: Moravskoslezský
Ostrava
Telefon: 604659241
Email: m.a.j.a.52@seznam.cz
heh, trochu spíš vtipné, ale k zakoupení bylo i CRX vlastněné Renee Zellweger
http://www.celebsandcars.com/blog/10427 ... -zellweger

http://www.celebsandcars.com/blog/10427 ... -zellweger
Sabrio píše:Na tu sem koukal minuli rok je to z italie a majiteli sem i volal a byl nejakyproblem z papiry myslim ze to nebylo prepsany nejak ale koukam ze uz toma znacky takze by tomohla bejt dobra koupe kurva kdyz sem chtelcero V-tec tak nikde nic vsichni 90 tis a ted kdyz mam z5 tak v -tec 55 tis prcek 65tady ten jaj mi stve
Přesně tak,má ho už přes rok a je tam něaký problém navíc po telefonu dost neochotný,ty spz jsou jen přiložené z jiného auta,problém s přihlášením z itálie přetrvává-ten černý vtec na fotce v pozadí vypadal lépe ale je tuším za 85tis
Já prodávám crx vtec EE8 za 50 pokud by měl někdo zájem.(mám 3 crxa a je to něak moc

kolik to má vůbec nalítáno a tak? nechceš sem hodit pár fotek čeho se chceš zbavit, popis a tak? 

CRX EE8 VTEC B16A1 110 kw+(zvětčená komprese),Najeto 162 tis/km,posledních 5 let auto najelo 300km měsíčně vždy 80 km z místa A do místa B,jinak stálo dost venku takže karoserie má kosmetický vady.Motorově ale hodně dobré-pokud mohu posoudit s předchozími B16-kami co sem měl,celkově 4 EE8 a jedna EE9 tak to je druhej nej motor co sem měl(dokonce je lepší než můj setupovanej na mé července z čehož nemam radost).Převodovka by údajně měla škrtat ve vyžších otáčkách na trojce,ale zatím se mi to nestalo,řazení jde ztuha ale to je podle mne tím že to jezdilo trasu celou dobu za 5,tak je třeba trochu rozřadit
Interiér zachovalý,STK jěště rok platná,auto plně funkční, MP3 radio,imobilizér,originál EE8 kola,sportovní volant,bodykit Rieger byl již když se to před lety dovezlo z DE.Plní Euro1.Nové svíčky,100%baterka,origo EE8 výfuk,Prodávám za 45 tis,k ceně bych dodal že sem realista a vím jaká je doba,proto je tak nízká,není to žádný podvod-na druhou stranu originál EE8 plně funkční levnější již asi nikdy nebude.

Naposledy upravil(a) Cody dne 20 led 2011 13:06, celkem upraveno 1 x.
Tak už i Cocks prodává
...ale neprodá
spíše jen testuje podle cenovky
http://www.sportovnivozy.cz/14672-honda-crx-vtec-ee8
Typ: VTEC (EE8)
Najeto: 212 000 Km
Výkon: 124 kW (169 PS)
Zdvihový objem: 1600 ccm
Pohotovostní hmotnost: 1050 Kg
Maximální rychlost: 222 Km/h
Zrychlení 0-100: 7 s
Datum vložení: 12.1.2011
Cena: 230 000 Kč
nebo výměna
Nadstandardní výbava: Zcela jedinečný stav ! Auto po velkých investicích viz info.. Komplet v el, ALU 16" Sparco Drift matt Bronze, pneu Federal SS595 205/40, kožený interiér i sedačky v TOP stavu, sportovní pásy Sabelt, Volant Victor, Audio, nový chladič, čelní okno a spousty dalších věcí, už to ani neví mz hlavy..kvalitní fólie s atestem v ceně 12 000, pískovaná skla - CEBIA, k vozu mám ještě velmi mnoho cenných ND z jiné EE8 např poloosy, nápravy, brzdy,.. zbytek info o autě viz úpravy ..
Doplňující popis: Úpravy-motor: Upraveno firmou MotorArt Praha, vačky Stage1, pružiny+retainery, stav. rozv. kola, klapka 68mm, manifold Integra, upravené sání, svíčky NGK Iridium X, kompletní nerez výfuk 68mm, spojka Exedy Stage1. Podvozek: XYZ Supersport výškově/tuhostně nezávisle stavitelné, kompletní výměna silentbloků a uložení od fy. SuperPro, čepy, manžety atd. Brzdy: Kotouče EBC TurboGroove destičky Ferodo DS2500, pancéřové hadice, repas. brzd. válec, kvalitní brzdovka. garážované, v zimě nejeté, nehavarované, komplet vyvařené, nový lak, jsem aktivním členem Honda-clubu, auto je v defacto 100% stavu, investice a práce mohu doložit jak fotodokumentací tak fakturami, grafy.. Jen pro fandy a znalce. VOZIDLO NEPOTŘEBUJI PRODAT (ale přemýšlím nad Integrou nebo CTR 7G - možná výměna za zajímavý kousek od fandy) ..tomuhle autu jsem dal naprosto vše.
Prodávající:
Tomáš
Kraj: Královéhradecký
Telefon: 739 062 517
Email: isfirma@gmail.com

http://www.sportovnivozy.cz/14672-honda-crx-vtec-ee8
Typ: VTEC (EE8)
Najeto: 212 000 Km
Výkon: 124 kW (169 PS)
Zdvihový objem: 1600 ccm
Pohotovostní hmotnost: 1050 Kg
Maximální rychlost: 222 Km/h
Zrychlení 0-100: 7 s
Datum vložení: 12.1.2011
Cena: 230 000 Kč
nebo výměna
Nadstandardní výbava: Zcela jedinečný stav ! Auto po velkých investicích viz info.. Komplet v el, ALU 16" Sparco Drift matt Bronze, pneu Federal SS595 205/40, kožený interiér i sedačky v TOP stavu, sportovní pásy Sabelt, Volant Victor, Audio, nový chladič, čelní okno a spousty dalších věcí, už to ani neví mz hlavy..kvalitní fólie s atestem v ceně 12 000, pískovaná skla - CEBIA, k vozu mám ještě velmi mnoho cenných ND z jiné EE8 např poloosy, nápravy, brzdy,.. zbytek info o autě viz úpravy ..
Doplňující popis: Úpravy-motor: Upraveno firmou MotorArt Praha, vačky Stage1, pružiny+retainery, stav. rozv. kola, klapka 68mm, manifold Integra, upravené sání, svíčky NGK Iridium X, kompletní nerez výfuk 68mm, spojka Exedy Stage1. Podvozek: XYZ Supersport výškově/tuhostně nezávisle stavitelné, kompletní výměna silentbloků a uložení od fy. SuperPro, čepy, manžety atd. Brzdy: Kotouče EBC TurboGroove destičky Ferodo DS2500, pancéřové hadice, repas. brzd. válec, kvalitní brzdovka. garážované, v zimě nejeté, nehavarované, komplet vyvařené, nový lak, jsem aktivním členem Honda-clubu, auto je v defacto 100% stavu, investice a práce mohu doložit jak fotodokumentací tak fakturami, grafy.. Jen pro fandy a znalce. VOZIDLO NEPOTŘEBUJI PRODAT (ale přemýšlím nad Integrou nebo CTR 7G - možná výměna za zajímavý kousek od fandy) ..tomuhle autu jsem dal naprosto vše.
Prodávající:
Tomáš
Kraj: Královéhradecký
Telefon: 739 062 517
Email: isfirma@gmail.com
http://auto.bazos.cz/inzerat/8612230/Ho ... unikat.php
Další VTEC na prodej
Hondu CRX VTEC, 1.6 16V 110kW, r.v. 1991, najeto 162tis, el. okna a zrcátka, šíbr, kožené sedačky, původní stav, bez koroze (jeden fliček na p lemu), podvozek KW, laděný výfuk Mohr, 3x sada obutých ALU. Dovoz D na přihlášení. Cena k jednání 89tis., výměna možná.
KH
603243573
680 01 Blansko
V textu
Další VTEC na prodej

Hondu CRX VTEC, 1.6 16V 110kW, r.v. 1991, najeto 162tis, el. okna a zrcátka, šíbr, kožené sedačky, původní stav, bez koroze (jeden fliček na p lemu), podvozek KW, laděný výfuk Mohr, 3x sada obutých ALU. Dovoz D na přihlášení. Cena k jednání 89tis., výměna možná.
KH
603243573
680 01 Blansko
V textu
Zpět na „Bazar - Prodám CRX / CRX for sale“