P: CRX (nalezeno v inzerátech)
Moderátor: Minor
Re: P: CRX (nalezeno v inzerátech)
řikám kolem 80!
http://auto.bazos.cz/inzerat/13189847/Honda-CRX-II.php

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:řikám kolem 80!http://auto.bazos.cz/inzerat/13189847/Honda-CRX-II.php
Jejda.... Hira po posledních problémech prodává

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
blazen,nepobiram jak clovek dokaze do auta nacpat takovych penez a pak to par mesicu na to prodat
Jazzik
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:blazen,nepobiram jak clovek dokaze do auta nacpat takovych penez a pak to par mesicu na to prodat
Zase.... nedivím se mu. Ztratil důvěru. Když tě třeba přítelkyně dvakrát po sobě podvede, budeš s ní ještě chtít být? Já mám CRX jako druhou holku... a to si myslím, že to většina z Nás
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Loiza666 píše:jazzik píše:blazen,nepobiram jak clovek dokaze do auta nacpat takovych penez a pak to par mesicu na to prodat
Zase.... nedivím se mu. Ztratil důvěru. Když tě třeba přítelkyně dvakrát po sobě podvede, budeš s ní ještě chtít být? Já mám CRX jako druhou holku... a to si myslím, že to většina z Nás
to ano,v tom mas pravdu...ale k cemu tedy do toho cpu tolik penez kdyz tomu autu neverim?
Jazzik
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:Loiza666 píše:jazzik píše:blazen,nepobiram jak clovek dokaze do auta nacpat takovych penez a pak to par mesicu na to prodat
to ano,v tom mas pravdu...ale k cemu tedy do toho cpu tolik penez kdyz tomu autu neverim?
Nemohl vědět, že mu to odejde. Jak všechno opravil a udělal tak se mu vys*al motor... koupil nový a na našem malém srazu CRX mu odešel ten "nový" motor, co měl. Dojel dom sice po svých, ale kouřilo a hrčelo mu to pěkně. Bohužel se měl starat asi prvně o motor než o všechno ostatní a až nakonec o motor. Hold... je to tak no. Na jednu stranu ho chápu, ale na druhou stranu bych si z toho vzal poučení, protože jeho

Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
[quote="Loiza666"] ....[quote]
presne tak,je to smula,asi uz by me to taky nebavilo,ale po tolika investicich a jeste kdyz to auto neni vrak
tak i kdybych to mel asi dat do garaze na rok,dva tak bych to udelal,protoze takhle se to auto stejne nezaplati :/
presne tak,je to smula,asi uz by me to taky nebavilo,ale po tolika investicich a jeste kdyz to auto neni vrak

Jazzik
Ale kdo z vas vi jakej je presnej duvod prodeje? V inzeratu neni nic o padlim mototru, takze auto zrejme jezdi vesele dal. Auto vypada paradne ale padlej motor by me asi nezastavil, da se sehnat za 5000, vycistit ho a jezdit.
Ale kdo z vas vi jakej je presnej duvod prodeje? V inzeratu neni nic o padlim mototru, takze auto zrejme jezdi vesele dal. Auto vypada paradne ale padlej motor by me asi nezastavil, da se sehnat za 5000, vycistit ho a jezdit.
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:Ale kdo z vas vi jakej je presnej duvod prodeje? V inzeratu neni nic o padlim mototru, takze auto zrejme jezdi vesele dal. Auto vypada paradne ale padlej motor by me asi nezastavil, da se sehnat za 5000, vycistit ho a jezdit.
Mám pocit, že odešel na klice. A přesný důvod? Asi zanevřel na CRX a chce jiné.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Taky koukam ze ho prodava a za jakou cenu...
jako nedivil bych se,kdyby za tyto peniza sla.Duvod prodeje taky neznam,ale verim ze auto opet normalne jezdi...
A neda si pokoj s tema 100kw!!!!

A neda si pokoj s tema 100kw!!!!

J!R! píše: A neda si pokoj s tema 100kw!!!!![]()
Zrovna tomuhle auto verim ze tam tech 100kw je. Neni to zadnej uzasnej vykon kterej by se z toho nedal dostat pomoci precipovani + svodu, vyfuku, sani. Kdybych mel laditelnou jednotku tak to ze svy ZC1 taky dostanu.
Ja tomu teda neverim...uz jen to zaokrouhleni je podezrely...Ale je to jen muj nazor...
kapid píše:Majitel napsal:
Jsou to jmenovitý hodnoty, který ten chip měl udělat... Všechno tohle se počítá u novýho motoru, tedy 91kW + 9 kW chip. Pokud je to starší auto, výkon logicky klesá, takže reálná hodnota se samozřejmě liší od té jmenovité. Na brzdě jsem s tím nebyl.
Majitele znam a parkrat jsem to s nim uz resil

J!R! píše:kapid píše:Majitel napsal:
Jsou to jmenovitý hodnoty, který ten chip měl udělat... Všechno tohle se počítá u novýho motoru, tedy 91kW + 9 kW chip. Pokud je to starší auto, výkon logicky klesá, takže reálná hodnota se samozřejmě liší od té jmenovité. Na brzdě jsem s tím nebyl.
Majitele znam a parkrat jsem to s nim uz resilZ teho co Ti udepsal jasne zni zeby za to ruku do ohne nedal...Navic se jiste jedna o "ebay" chip za 20dolaru...coz ma taky svou vypovidajici hodnotu.Hlavne me irituje jak tvrdi ze je to jediny oficialne cipovany motor v Evrope...Zkratka tomu neverim a proto jsem ji chtel videt v akci.Ale nespinim jeho ci jeho inzerat...ale toto se mi proste nelibi.Kdyz temu verim a stojim si za tim,tak to vemu na brzdu,anebo se aspon svezu s origo ecu a pote s tou "lazenou"....
Psss pssss! Máš pravdu, ruku do ohně by za to majitel nedal. Slyšel jsem, že tohle mu řekli servisáci, teda dokonce řekli, že ten chip přidává maximální výkon a to 36 koní... Takže by jsme byli na 150 kobylkách a to fakt nejsme. A ani na ně (servisáky) jsem neslyšel chválu, natáhli ho a mají moc veliký kecy...

Myslím, že ani on sám tomu nevěří. Asi to na ten inzerát píše jen že to vypadá dobře a je to takovej "reklamní trik". Jediný oficiálně chipovaný motor v Evropě je, podle mě, kravina.

Je jasny ze to muze dost lidi nalakat,ale taky tech se vyznaj a neda jim to muze zase odradit....Myslim ze Tvoje auto nema potrebu hlasat do Sveta tento "reklamni trik",je fakt pekny a jednou bude mit vyssi cenu nez 58tis....Proc se ji chce majitel zbavit?Vzdyt vysla na jeste jednou tolik a neni to tak davno.... 

Rád bych nějaký normální auto. Ale čím víc to cpu na různý servery, tím víc si říkám, že se mi ji nechce dávat pryč a že si našetřím a dám jí pořádnou péči a odjezdím s ní minimálně jednu sezónu.
Tak to normalni auto chapu... Ale Tvuj umysl vydrzet,se mi libi mnohem vic
Pac ono uz moc nechybi k spokojenosti,zkratka jsi me docela smulu.Ale verim ze kdyz zazijes jednu spokojenou sezonu,tak budes moc rad vzpominat...

jestli se nepletu,tak hira své crx dal na prodej nedlouho poté,co si jej přivezl z Něměc.V té době ještě nic s motorem nebylo,nebo bylo?
Zpět na „Bazar - Prodám CRX / CRX for sale“