Auto je cca z 90% hotové, zbývá odladit motor a vyřešit kosmetické vady.
Motor: motor B16A1 jsem kdysi kupoval po generálce, byl určený na oturbení, ale detaily už nevím, jestli je tam nižší komprese a tak. Možná by to věděl Monty, který tenhle projekt pro mě dělal. Kompresor Eaton 62 3 generace po generálce. Montymu jsem dával i nějaké ostřejší vačky a vačky z GSR, u kterých se uvádí, že se hodí na přeplňování víc než originál. Ke kompresoru je dodělané chlazení, v USA dělala něco podobného firma LHT. Přídavný chladič na chlazení kompresoru. Je tam nerezový výfuk a svody, větší průměr, zadní tlumič SRS. Vstřiky Denso 380. Silnější pumpa Walbro. Přední brzdy dvoupístky z legenda. Podvozek nějaký asi nižší, už nevím, musel bych zjistit. Ecu a rozdělovač OBD1, ecu s chipem kvůli možnosti úprav. Kola alu 15ky, kdysi skoro nové gumy, pěkný vzorek mají pořád, ale jsou staré. Spojka a přítlačák nové.
Interiér: origo kožené sedačky v pěkném stavu bez trhlin a tak, na jednom sedáku lehká vada od horkovzdušné pistole. Vytlumené dveře a udělané audio (Hifil + Mega). Jinak komplet, nepoškozené. Dveře na dálkové ovládání.
Exteriér: auto někdy v roce 2010 lakoval Monty. Protože lak za ty roky dost sešel, lakovalo se loni znovu. Lak sice dělal profesionál, ale nechal tam řadu kazů, které je třeba odstranit. Zadní dveře z americké verze se třetím brzdovým světlem. Zadní nárazník trochu upraven. Vše, co bylo potřeba, Monty vyvařil. Prahy upravené kovové.
Doklady: na mou ženu, české, auto bez TK, ale stále na značkách.
K vidění u Montyho ve Velkém Meziříčí.
Na spoustu věcí jsem určitě zapomněl nebo si je už přesně nepamatuju. Auto je komplet, i když na fotkách některé díly chybí.
Měl to být můj mazlík, takže jsem dával to nejlepší, co jsem měl a na co jsem měl

Pokud jde o cenu, nechávám to tak nějak otevřené i sám v sobě. Prodat nepotřebuji, jen už hůř snáším, jak se každé jaro těším, že auto bude hotové a ono není.
Čili cena dohodou, podle toho, co kdo nabídne.
Případně, pokud se najde někdo spolehlivý, kdo auto odladí a protáhne přes TK, na kosmetické vady se vykašlu a budu s radostí jezdit.
Tel:737574121