Plnohodnotné zadní bezpeč. pasy EE8
Moderátor: Minor
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Tady je pár obrázků originálních bezp. pasů CRX EE8.
Tohle mi furt vrtá hlavou a neznám "pravdu"
V jednom céru jsem měl taky pásy takhle, věnoval jsme je tehdy Wendymu, který po nich velmi toužil, ale nebyl to originál, byly možná dokonce z nějakého renaulta či co.
Je pravda, že jakási příprava tam na to je, na plastech je vyražené místo, které se má zřejmě odstranit a tak. Ale stejně nevím.

V jednom céru jsem měl taky pásy takhle, věnoval jsme je tehdy Wendymu, který po nich velmi toužil, ale nebyl to originál, byly možná dokonce z nějakého renaulta či co.
Je pravda, že jakási příprava tam na to je, na plastech je vyražené místo, které se má zřejmě odstranit a tak. Ale stejně nevím.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Škoda,že jsem se tenkrát když jsem dělal na céru po bouračce v Praze po demontáži plast.obložení nepodíval zespodu na C sloupek jestli je vněm navařena kotevní matice.(Jo to jsem asi musel sundat,abych se dostal k demont.trojůhelníků).Můj dojem je,že pokud u některých cér se tato varianta nabízela určitě je tam vařili do všech skeletů,a nebo rozhoduje rok výroby a to asi bude tak.Tato je od mojí o něco mladší.
Zdraví Standa.
Zdraví Standa.
Tady jsou uvedené jenom ty klasické - https://www.lingshondaparts.com/partscatalog/catalog/listing/catalog/hondacars/modelid/8847/block/17SH201/blockref/B__4002/
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Ja jsem v tom plastu nic prorazet
nemusel
diry tam byli jen jsem vzal ten pas od tebe a nasrouboval
Je skvelej
) díky

Je skvelej

Měly by tu přípravu mít všechny kastle. Třeba LJ do CRX dělá rozpěru, která se tam montuje.
Já tam teda matky se závitem mám, jen jsem do plastu vykroužil díry ( ze spodu plastu opravdu vyznačené)
Já tam teda matky se závitem mám, jen jsem do plastu vykroužil díry ( ze spodu plastu opravdu vyznačené)
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Přípravu a matky tam mají zřejmě všichni.
Na jednom CRX srazu jsme to řešili a došli jsme k závěru, že tříbod snad měly jen crx z nějaké země, už nevím jaká to byla, kvůli nějakým normám. Stean by o tom měl vědět víc, měl to z výroby na tý svojí černý.
Na jednom CRX srazu jsme to řešili a došli jsme k závěru, že tříbod snad měly jen crx z nějaké země, už nevím jaká to byla, kvůli nějakým normám. Stean by o tom měl vědět víc, měl to z výroby na tý svojí černý.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676