Přihrádka/polička místo rádia CRX2G/C4G

Přišli jste na něco zajímavého? Máte nějakou radu? Sem s ní!

Moderátor: Minor

chemi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chemi » 03 kvě 2019 19:03

Pokud uvažujete o poličce místo rádia [protože co si budem namlouvat, v céru je k ničemu :) ], ale zároveň se bojíte toho, co se o těch univerzálech šušká, totiž, že nedržej a viklaj se, můžu doporučit ten vůbec nejlevnější univerzál, kterej nejenom, že dobře vypadá, ale zároveň do céra padne jak prdel na hrnec. Skoro jako by tu poličku dělali právě do dvojkovýho céra / štyrkovýho civica.

IMAG0386_11.jpg

Je to univerzál, takže pokud ho prostě jenom vezmete a nacpete do díry po rádiu, bude sice držet, ale půjde lehce ven pod víceméně jakoukoliv zátěží. Pokud si ale vezmete do ruky pilník a ty boční tři a tři nožky upilujete o 5,5 mm [tloušťka rámečku díry], zacvakne se to tam a už to nedostanete ven bez vyklonění šroubovákem.

Co je na tom ale nejnádhernější? Jak už jsem psal, padne to tam, jako by to bylo dělaný přímo do céra. A to v tom smyslu, že lem poličky je na milimetry přesnej vůči díře a hloubka je ve výsledku stejná jako hloubka tý originální poličky pod tim, devět a půl cenťáku.

PS: Polička má nesouměrnej tvar, vrchní část je klesající, zatimco spodní je kolmá. Já jsem ji tam dal obráceně [delší stranou dolů], než po vás chce výrobce. Při tom náklonu tý středový konzole je to tak lepší a vůči tý spodní poličce souměrný. Na zadní straně je šipka, takže šipkou dolů :)

Koupil jsem odtud: https://www.bmshop.eu/p/prihradka-1din- ... gKdbvD_BwE

IMAG0374_11.jpg

IMAG0378_11.jpg

IMAG0379_11.jpg

IMAG0380_11.jpg

IMAG0382_11.jpg

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 03 kvě 2019 19:50

Sice tam rádio zachovám, ale jinak super, bezva návod. Díky.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 03 kvě 2019 21:34

Také díky za parádní návod *pohladit* *fin*

Zpět na „Návody / Guides“