Najdi deset rozdílů (Motor)
Moderátor: Minor
A nyní oblast motoru...Zde se nedávno povedl tuším Mulderovi objev, že ani roura sání není uplně stejná. Na první fotografii můžete vidět, že u předfaceliftu je sání v kloubu širší a vyšší, oproti pofaceliftu, kde je sání rovné a po celé délce stejně široké . 
Re: Najdi deset rozdílů (motor)
Spoon ECU
motorová víka
víko z Roveru
víko z Roveru
Nádobka s ostřikem pro přední světla
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Nádobka s ostřikem pro přední světla
dyt toje jeden motorek na přední ostřik a druhej a zadní ne
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Najdi deset rozdílů (Motor)
Právě jsem objevil další rozdíl mezi EE8 a ED9 a to v nádobkách na chladící kapalinu. Mnozí z vás to jistě vědí ale pro mě to byla novinka.
Nádobka pro EE8 nemá prolis na hadičku, jinak vypadají totožně, tudíž by měli být zaměnitelný.
Nádobka pro EE8 nemá prolis na hadičku, jinak vypadají totožně, tudíž by měli být zaměnitelný.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Nemáš tak uplně pravdu. Kvuli světlům předface a poface je rozdíl mezi touto nádržkou.
Takže ani né tak ED9 a EE8, ale před a poface.
Takže ani né tak ED9 a EE8, ale před a poface.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže před face taky nemá prolis, no hned jsem o něco chytřejší. 
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Další rozdíl mezi předface a poface je rozdíl na spodním krytu rozvodů. Předface má žebrování a vše na něm ostré hrany. Poface už to má zakulacené. Netroufnu si říci jak to bylo na motorizacích která co měla. Na to jsem přišel minulý týden.
Jestli vám připadají vyrovnávací nádobky stejné, tak zkuste nacpat z ED9 do EE8 
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Jestli vám připadají vyrovnávací nádobky stejné, tak zkuste nacpat z ED9 do EE8
ja to dokazu
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
To mě nepřekvapuje...... stačí ti k tomu CO2, flexa a pořádné kladivo 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Pojistkovka v ruce ED9 D16Z5 a EE8 B16A1.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Na opáčko ještě jednou pojistkovka
aneb když měl na CRX srazu Cocks radost, že získal od Chuckyho pojistkovku s nálepkou a pak zjistil, že mu tam nepasuje...a my to tu už dávno v rozdílech
Mám rozdíl v motorovém prostoru, ee8 a ed9 crxo
Zná někdo přesnou funkci téhle věcičky? Mimochodem, na mém crxu chybí, měl by někdo prosím tenhle plastík? 

Je to nasávací otvor pro rezonátor. Celý sání je u EE8 jiný, nasávací vstup, plastové potrubí, rezonátor, gumové rozvětvení, airbox s filtrem i chobot.
Přemýšlím, že bych ho pokládal zpět, ale z ed9 se skutečně nedá zaměnit žádný díl?
mě tam chybí vše od airboxu dál.
Žádný díl není stejný a zaměnitelný. Je to jiné jako komplet. Z ED9 bys to tam asi dokázal nacpat, ale je to prostě jiné.
Nevím, co ti poradit, jen shánět, ale bohužel ti nemám co nabídnout, sám tenhle komplet taky nemám.
Nevím, co ti poradit, jen shánět, ale bohužel ti nemám co nabídnout, sám tenhle komplet taky nemám.
V poho, díky za info