Často se řeší, jak je CRX vysoko na tom a tom podvozku, udělal bych tu galerii "pro představu", klidně přidávejte další fotografie, díky Důležité je u každé fotografie uvádět - velikost kol, profil pneu, snížení podvozku
Myslím, že by bylo ještě asi vhodné uvést šířku pneu, protože profil se bere poměrově od šířky pneu. Profil nemá vždy stejnou výšku, pokud je jiná šířka pneu, i když je stejný průměr ráfku. Profil je jen bezrozměrný údaj. Pokud píšu nesmysl, tak mě upozorněte a já to smažu. Mám ale za to, že to tak je, pokud si dobře pamatuju.
Myslíš správně, taky asi záleží, co má kdo zrovna naloženo v kufru , příjde mě, že některý auta jsou níž (případně unavená pružina). Foto u domu origo výška. Obojí stejné pneu r15 195/50. Foto 2 moje oem tlumiče pružina H a R snížení -35 max -40mm.
Nevím, jestli líp, ale není to tak tvrdý a sedí to cca podobně. Akorát ty 14-ky mají větší chuť hrabat. Další věc je, že ty 14-ky jsou díky vyššímu ET lépe zapuštěný dovnitř a celkově nepůsobí tak obrovsky a široce na tak malý auto. A nakonec u těch u těch R14 mi všechny údaje sedí dle TP. Ty R15 nabízím včetně pneu, pokud by někdo chtěl.