Vertikální otevírání dveří
Moderátor: Minor
- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vertikální otevírání dveří
Na "paufandyka" už jsem slyšela stížnost.Tak vám nevím lidi....Asi si je udělám doma
Malicka píše:Na "paufandyka" už jsem slyšela stížnost.Tak vám nevím lidi....Asi si je udělám doma
Drzim palce...Ale ako vravim..len s tymy kupovanymi co som kupil..bola robota na 3 tyzdne v kuse...prosto boli prazniny a ja som nic ine nerobil len tie dvere..to sa ti zda ale to ti nebude licovat tam je prosto neskutocne vela veci kym to len z ladis uz s kupovanymi pantami..nie to si ich este vyrobit sama =)...ale tiez ta nepoznam a ak si nejaka riadna mechanicka tak mozne to je =)....potom mi napis ako si dopadla..
- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Mno,kdyžtak to dám v práci klukům.Děláme díly do aut,tak snad mi pomůžou....Je mi jasné že s tím bude práce,ale zkusit se to může.Kdyžtak se ušetří peníze a koupí se nějaký po netu.
když koupíš nějaký po netu tak to nebude sedět a nic moc neušetříš 
- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Dobře...Tak já to nějak vymyslím doma hihi.
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
též mě to čeká sestrojit na koleni
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Na to nemáte

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Rejpale 
Trocha šikovnosti a doma to sestrojíte... sice jsou pak na tom nejdražší ty písky ale funguje to a sedí jou...
- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Já si taky myslím,že to půjde.Jen sehnat plánky na to.Pak už jen matroš a jde se na to.Tak ty písty nebudou problém,prý by tam měli pasovat i z BMW z kapoty.Tak nevím
- paulvandyka
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
ano máš pravdu ale ty písty upozornuju musí mít dostatečnou sílu ,průměr nejde moc větší než mám sám,tědka přesně nevím kolik cm,myslím,že min.800N sílu, aby to udrželo dveře nahoře,a důležité je taky kvalitní ložisko,na tom doporučuju připlatit.Písty na otvíraní zadních dveří jsem si myslel,že by měli stačit,jenže dveře jsou asi težší,aspoň u mě to nefungovalo,origo lambo doors mají plynové vzpěry údajně až 2600N,ale doporučuju regulovaný,bez regulace by to mohlo docela rychle vystřelovat nahoru,což není žádoucí,když bude slabší,jde to řešit posunutím težiště pístu,aby byla vetší páka,ale místa tam moc teda není na moc velký úpravy.Níže technický výkres pístu toho co mám já v crx.ale bohužel už nemám výkres přesný na panty,bývalý kamarad zmizel i s nima a já už je mám zase na crx namontovaný.....,
víc s tím tědka asi nepomužu.Možná by tam šli i ty na kapotu,ale nemůžu potvrdit,záleží jaký mají těžiště a páku při namontování.
Tady výrobci pístů na zakázku.
http://www.eckold.cz/
http://www.montako.cz/kategorie/plynove ... -1428.aspx
http://www.moliton.cz/zakazkova-vyroba/
víc s tím tědka asi nepomužu.Možná by tam šli i ty na kapotu,ale nemůžu potvrdit,záleží jaký mají těžiště a páku při namontování.Tady výrobci pístů na zakázku.
http://www.eckold.cz/
http://www.montako.cz/kategorie/plynove ... -1428.aspx
http://www.moliton.cz/zakazkova-vyroba/
- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za ty výrobce.Ale spíš bych potřebovala ten plánek těch pantů...Jinak,to zvládnu,jsem koukala na MacGyvera 
- paulvandyka
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Malicka píše:Děkuji za ty výrobce.Ale spíš bych potřebovala ten plánek těch pantů...Jinak,to zvládnu,jsem koukala na MacGyvera
to je to co mi bohužel tědka chybí,jedině ho udělat znova.Jenže já už je mám na autě a zas to vyndavat,no uvidím není to lehké.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Určitě to nějak pujde dát dohromady, s matrošem neni problém a z výrobou taky ne, na písty přímo na lambodoors už jsem někdo dával odkaz a myslim že stály něco kolem 600,-Kč za kus... Písty co jsou na kapotu jsou strašně slabý, ty by to nezvedli.... Sehnat výkres tak už je to sranda... Taky už jsem se o to začal trochu zajímat a přemejšlet jak to nejlíp vyrobit ale zatim mam moc práce s jinýma věcma na autě, ale až bude čas tak slibuju že to pořešim....
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak jak to teda dopadlo s tou výrobou LD ?
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Zatim nijak ale když seženeš plány (přímo na crx nebo C4g) tak ti je vyrobim...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
lepší je bejt zdravej a živej,cojazzik píše:jupi,jeste ze uz me takovy veci presly![]()

Re: Vertikálni otviraní dveri
čégo, tak už jsi mu to nahodil?? Jaká by byla kompletní cena?? S těma pístkama bych si hlavu nedělal, když už by to dělal tak by to snad dělal kompletní ne?? 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak jak to vypadá ?