- bofden na otevření kapoty
- zadní plato bez der
- kryty na přední repro
- čudlík na zadní lavici
- ovladač oken u spolujezdce
- originál airbox
Vic mě zatím nenapadá

Moderátor: Minor
Minor píše:No, od klapky k airboxu je chobot, to je jen jeden kus. A pod airboxem je gumová rozvodka a na ni navazuje rezonátor (taková baňka) a nasávání vzduchu k téčku.
A samotný airbox má dvě části, spodek a kryt.
Minor píše:Source of the post To podle mě prodával Cocks.
Je fakt, že se tyhle věci fakt špatně sháněj. Já viděl na německé ebay za 200€.
Většinu těch věcí bych našel,chybí mi asi jen spodní část airboxu. Ale prodávat se mi to moc nechce, člověk nikdy neví, kdy se to může hodit
martas CRX píše:Cocks prosím tě a jak vypadá ta tvoje ee8 palubka co prodáváš? Nake dírky atd?
cocks píše:Source of the postmartas CRX píše:Cocks prosím tě a jak vypadá ta tvoje ee8 palubka co prodáváš? Nake dírky atd?
Hele cela je moc hezka, ale tam u vydechu dve dirky jsou, sice jsou zaslepeny, ale videt to trochu je. Nechapu, ze tam vsichni vrtali drzaky..mam doma dve a obe na stejnych mistech..
Wláďa píše:Source of the postcocks píše:Source of the postmartas CRX píše:Cocks prosím tě a jak vypadá ta tvoje ee8 palubka co prodáváš? Nake dírky atd?
Hele cela je moc hezka, ale tam u vydechu dve dirky jsou, sice jsou zaslepeny, ale videt to trochu je. Nechapu, ze tam vsichni vrtali drzaky..mam doma dve a obe na stejnych mistech..
Teoreticky by měl jít přehodit jen ten čalouněnej vršek pod sklem, jinak bude palubka totožná s ED9.
petaed9 píše:Source of the postWláďa píše:Source of the postcocks píše:Source of the post
Teoreticky by měl jít přehodit jen ten čalouněnej vršek pod sklem, jinak bude palubka totožná s ED9.
Ono to jde i prakticky. Jen je to pěkná prcačka. Třeba vydrys s tou krásnou bílou crx má vrch palubky z ee9 a spodek z céra. Prý to byl ale porod
Zpět na „Bazar - Koupě / Want to buy“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host