K: Díly na EE8

Chceš něco koupit? Tady máš možnost...

Moderátor: Minor

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 04 úno 2020 19:47

Tak jak to tu čtu, tak to zkoušet radci nebudu *vytlem* A poradíte mi někdo ještě naky druh barvy ve spreji na renovaci třeba ramen, podvozku atd. Děkuji *fin* *drinks*
Honda CRX je láska na celý život !!!

petaed9
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod petaed9 » 04 úno 2020 22:08

martas CRX píše:Source of the post Tak jak to tu čtu, tak to zkoušet radci nebudu *vytlem* A poradíte mi někdo ještě naky druh barvy ve spreji na renovaci třeba ramen, podvozku atd. Děkuji *fin* *drinks*

Barvu ve spreji na ramena bych nedával. To už radši alkytonem natřít. Jinak opískovat a komaxit *drinks*

aerostanislav
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod aerostanislav » 05 úno 2020 07:58

Pokud můžu poradit,o něco levnější variantu,ale dá víc práce.V první řadě dobře očistit(ocelovým kartáčem,nebo kotoučem,popř pískováním).Záleží na tom jestli ty díly jsou demontovány nebo na místě.Potom se mě osvědčila základní barva dvousložková (t.j.z tužidlem).Nejlépe 2 vrstvy(aby byla jistota,že je vše dobře natřené)(raději nestříkat)Je to moc práce s čištěním pistole a.t.d.Po dokonalém vyschnutí se může už použít i ten spray,To raději opět štětku a jakýkoli lak. myslím že ten Alkyton je dobrá volba.Ale vždy dobrý přilnavý základ (i když obchodníci říkají,že je možné použít na holý kov.Myslím si,že je to jen reklamní tah.To nejtěžší na tom je to dokonalé očištění a odmaštění. Ať se podaří Standa.

Zpět na „Bazar - Koupě / Want to buy“