Hosting CRXklub.cz

Fórum stránek http://www.crxklub.cz

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Hosting CRXklub.cz

Příspěvekod Redy » 14 bře 2010 21:27

Musím se všem členům omluvit za výpadky, pomalý chod a kdejaké nepříjemnosti spojené s tímto fórem :oops:
Nevím co mě to popadlo, ale když jsem klub zakládal, udělal jsem si hosting právě u banan.cz
Pro méně znalé je hosting služba kterou zajišťují společnosti jako místo na internetu, na kterém běží stránky.
Ale zkušenost s tímto hostingem je opravdu trpká a hned jak začátkem příštího měsíce dodělám státnice, pustím se do přesunu domény na jiný hosting. Běžný uživatel nic nepozná, adresa http://www.crxklub.cz zůstane stejná a podobně...jen to prostě bude rychlejší, stabilnější, bezpečnější a podobně :)
Sám raději provádím zálohy stránek cca 1 týdně, aby se nic náhodou neztratilo a trpím u každodenních výpadků, kdy se stránky načítají brutálně pomalu, nebo se nenačtou vůbec.
Nehledě, že byly jejich stránky několikrát hacknuté a soukromé kontaktní údaje mi a dalším administrátorům byly poslány na email, aby se hacker pochlubil a situace se stejně nezlepšila. Tento hosting vede banda amatérů v čele s tímto slizounským metrosexuálem http://radovan.bloger.cz/ja-banan-a-pro ... usi-vlasky *gangster* pokud ho někde potkáte, ubalte mu jednu za mě :D
Hosting nám končí někdy v červnu, ale to to raději nechám propadnout a rychle pryč k lepším, než u toho stále šedivět :twisted: :)
Berte to jako takové oznámení, že jsem v tom nevinně, mějte s tím ještě pár týdnů trpělivost a kudy půjdete a uslyšíte banan.cz tudy prskejte *dash*

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: banan.cz

Příspěvekod Minor » 14 bře 2010 22:35

HC tam byl kdysi taky a taky jsme radši utekli:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 15 bře 2010 10:05

Redy píše:Tento hosting vede banda amatérů v čele s tímto slizounským metrosexuálem http://radovan.bloger.cz/ja-banan-a-pro ... usi-vlasky *gangster* pokud ho někde potkáte, ubalte mu jednu za mě :D

*vytlem* *vytlem* 10 z 10 super link *fin*

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Scar » 15 bře 2010 16:16

Jó když sem ještě moderoval lineage2.fansite.cz taky jsme byli na bananu a taky jsme utekli :)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 05 dub 2010 13:07

Musím se omluvit za další a další výpadky tohoto kvalitního hostingu,jakmile dojedu státnice, začne se s přesouváním jinam *fin*

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 16 kvě 2010 16:48

Vzhledem k tomu, že mám s hostingama letitou zkušenost (o bananu nemluvě) a sám dělám správce sítě, provozuji vlastní server na linuxu i nějaké gameservery a mám v tom velkou zkušenost, pokud problémy přetrvávají, kontaktuj mě nějakým zpusobem třeba PM nebo icq 243776656 (takovej shit budu brzy stejně rušit) nebo mailem nebo jakkoliv a rád ti s tím helpnu pokud budeš chtít ;)
Obrázek
Obrázek

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 17 kvě 2010 12:09

Supr, dík za nabídku :) už jsi někdy prováděl převod databází z jednoho hostingu na druhej? *oprava*

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 17 kvě 2010 12:33

No jejej a kolikrát :D Sice byly občas problémy s kódováním ale není nic co by se nedalo vyřešit.
Obrázek
Obrázek

Pepe666
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pepe666 » 17 kvě 2010 13:52

Tento hosting vede banda amatérů v čele s tímto slizounským metrosexuálem http://radovan.bloger.cz/ja-banan-a-pro ... usi-vlasky *gangster* pokud ho někde potkáte, ubalte mu jednu za mě :D

FUJ :o , takovej homoděj *vytlem* .....se ani nedivim že to nemaká jak má, rychle pryč od něj než se z něj zteplí i server......éééééé....
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 17 kvě 2010 14:56

ok,teď bude nějak končit smlouva u nich v červnu, tak zřídim hosting třeba u gigaserveru? jaký o nich máš info, já zatim dobrý a převedu to tam, když by byl nějakej problém, budu volat o pomoc :D

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 18 kvě 2010 16:49

Z vlastních zkušeností znám flyweb.cz a ceskyhosting.cz přívětivé ceny, super ochotná podpora, 99.99% dostupnost, kvalitní tým profíků co tomu opravdu rozumí :) Kdybych neměl server vlastní, volím jedině flyweb. A jejich konfigurace je výborná.
Obrázek
Obrázek

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 kvě 2010 20:10

dobře, objednám a zkusíme flyweb ;) doufám že to půjde jako po másle *fin*

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 18 kvě 2010 20:14

Uvidíš, ale myslím si, že budeš nad míru spokojen :)

A kdyby Vás to náhodou všechny zajímalo, je nejvyšší čas zmizet. Následující článek mluví za vše

Kód: Vybrat vše

http://www.soom.cz/index.php?name=articles/show&aid=513#screenshots
Obrázek
Obrázek

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 19 kvě 2010 08:18

Tak je zkusíme, flyweb objednán a zaplacen *fin*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 29 kvě 2010 21:35

Nuže, s radostí Vám mohu oznámit, že jsme dnes přešli pod správu jiného poskytovatele webhostingu a to sice flyweb.cz :) !!
Takže doufejme, že je konec emailům od hackrů, který napadali banan, konec mého kamarádění s podporou banánu a nezbývá než říci "Sbohem metroušku Radovane!" :lol:
Ještě zde není vše doladěné, zbývá zprovoznit e-shop, ale myslím, že to bude otázka pár chvilek *fin* *oprava*
Chtěl bych mimo jiné poděkovat za pomoc při přesunu na jiný hosting členovi Warezz.K *pohladit* *pohladit* !
*crx* *jizda*

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 30 kvě 2010 13:37

A já také děkuji jednomu nejmenovanému kamarádovi z ANTIBANANU při posledních fázích přesunu :D
Obrázek
Obrázek

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 kvě 2010 16:07

no to mě pobavilo no :D teda pobavilo mě to až když jsme už na banánu nebyli :lol: diskuze: hele nemůžu se dostat do administrace,nebere mi to heslo a na podpoře mi řekli že to teď nefunguje...počkej....na tady máš jiný....aha.... :lol: mě krapet znepokojila...myslel sem si že banán a bezpečnost je průser, ale že to bude až takovej průser, to mě ani ve snu nenapadlo *vytlem* *fin*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 zář 2010 20:23

Takže jak si mnozí z Vás všimli, situace se opakuje tentokrát s hostingem flyweb.cz, který trpí jednou vadou a tím nám forum dost často vypadává a objeví se následně jen bílá obrazovka. Tímto se všem omlouvám za tyto nepříjemnosti a tento měsíc přejdeme na jiný hosting, tentokrát internetem řádně prověřený, snad už budu moci toto téma jednou provždy smazat. ať žije podnikání na internetu :roll: :roll:

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 09 zář 2010 20:26

Jo, je to poněkud otravné *cry*
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 12 zář 2010 12:50

Takže dnes zaplaceny služby u hostingu C4, který patří k tomu rozhodně lepšímu co naše vrakoviště hostingů nabízí, jakmile dorazí platba, přesouváme se a doufám že už naposledy :)

Zpět na „Vítejte / Welcome“