Vzkazy pro admina
Moderátor: Minor
Vzkazy pro admina
NEJSEM z Praglu.....už podruhý Redy 

Re: Připomínka...menší
Do prkvančic
hele to už bude osud nejspíš
asi by si se měl do toho mýho krásnýho městečka kde se žije blaze ale draze přestěhovat 

Ähoj. Asi jsem fakt tupej, ale z nejakyho me neznamiho duvodu se mi nedari upravit info v profilu. text v "planovane upravy" mam porad tucne......uz sem zkousel snad vsechno, ale nic nezabralo....kdyby jsi se nudil a mohl se na to mrknout byl bych vdecnej 

Jo a jeste pls aktualizovat hlavni fotku. zkousel jsem ji zmenit, ale taky nejak neuspesne
radsi uz na upravovani profilu kaslu 

Žádný kašlání
ty tučný písmena občas zlobí, pamatuje si to tučnej nápis před tím a zlobí to jako ve wordu...občas sou počítače chytrý tam kde nemaji bejt
takže když se něco takového stane,doporučuju si to napsané zkopírovat, kliknout na toto tlačítko http://img145.imageshack.us/img145/6328/radac.jpg vložit text a vložit text do profilu...tahle funkce nepodporuje různý blbinky jako tučný písmo, takže to neumí ani vytvořit
takže taková ochcávka chytrolína počítače
už to máš opravené
Profilovou fotku musím pochválit, že jsi hezky oříznul do správné velikosti, umístil jí na správné místo pod správným názvem...ale název musí být opravdu přesný jako ten minulý aby to fungovalo
čili ne Scar ale scar s malym "s"
tohle chytrák počítač nerozpozná a neví si s tim rady potom chuděra 

Profilovou fotku musím pochválit, že jsi hezky oříznul do správné velikosti, umístil jí na správné místo pod správným názvem...ale název musí být opravdu přesný jako ten minulý aby to fungovalo

dankeeeeee 

Nejni zač 

Re: Vzkazy pro admina
ja bych ti chtela vzkazat ze se uplne skvelej a ze te miluju
promin to jinak nejde, kdyz to pojmenujes takhle =) musela jsem si rejpnout =)

promin to jinak nejde, kdyz to pojmenujes takhle =) musela jsem si rejpnout =)
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp

no co musime to tady trochu ozivit =)
In VTEC we trust
Teda Redý....čekal jsem že ti to bude trvat dýl, popřipadě že Myst podlehne mímu neodolatelnýmu šarmu, ale co se dá dělat
boduješ chlape
Mimochodem skvělá práce Redy. Ať už na webu či fóru. Jen tak dál brachu

Mimochodem skvělá práce Redy. Ať už na webu či fóru. Jen tak dál brachu

Děkujiiii
ale je to i s Vaší pomocí
! bez Vás bych tu byl sám samotinký a tuze by mi tu bylo smutno
bodujeme všichni!
my těm ostatním ukážeme co je to CRX
!!!!!!!!!!!!!!! eště budou všichni slintat až nějaký uviděj

Redy píše:my těm ostatním ukážeme co je to CRX!!!!!!!!!!!!!!! eště budou všichni slintat až nějaký uviděj
![]()
Hahhahhahhah :lol až nebudu mít ohnutou zadní nápravu, budou mřížky v narazníku a samotnej náraznik bude držet tak jak má, motor přestane cvakat a upouštět olej na každym semaforu a autí bude po celolaku pak možná i jó....do ty doby budu v pozadí jako stín

Od 5 do 10.července jsem mimo dosah kvalitního internetového připojení, takže vytváření profilů a podobné záležitosti, budou provedeny poté
dík!

Tak internetová neschopnost pokračuje, tak otravuju kámoše, po kavárnách a podobně
snad už mi brzy vrátí notebook z nemocnice a nebudu pořád někde poletovat, pač si připadám jako bez rukou 

VZKAZY PRO ADMINA PŘEMÍSTĚNY NAHORU DO LIŠTY DO SEKCE KONTAKT DO KRÁSNÉHO LÍBIVÉHO A ÚČELNÉHO FORMULÁŘE