vzhledem k tomu,že většina crx a c4g trpí timhle jevem (neboli roztrhaná bočnice na sedačkách) tak se to většinou řeší záplatou nebo kdo má peníze tak přečalouněním.Ani jedna z uvedených praktik se mi nelíbila a tak jsem se pustil do výměny potahu.
Když jsem se pár lidí ptal na sundání opěrky hlavy tak řekly - nejde,nebo jde hodně mizerně...takže jsem to šel rozlousknout při příležitosti výměny potahu.
-Postup :
1, pošoupneme si sedačku co nejvíce dopředu k volantu kvůli velkému prostoru na zadní trestné lavici

2, ve spodní části opěradla je kusem potahu překryt spoj potahu - jsou to takové kovové kroužky (kombinačky,kleštičky,cokoliv na tenhle styl) - pevně uchytit kroužek a ohnout (nejlépe bez většího poškození kroutit do strany)
3, následně se povytáhne zezadu kousek potah a jsou tam takové gumové lanka přímo na potahu zachycené o konstrukci sedačky (opět kleště a vytáhnout),následně vylezeme z CRXka a užijeme si protažení ve většim prostoru

4, sklopíme sedačku dozadu a vytáhneme potah a gumové lanka zepředu
5, nyní povytahujeme pokud možno co nejvíce a pro ulehčení práce a materiálu sedačky rovnoměrně potah nahoru do doby,než narazíme na první žlábek ve kterém bude taková tyčka,která je zašitá v potahu a je přichycena opět kroužky ke konstrukci sedačky - tyhle kroužky opět odstraníme,ale tady je dobré dávat větší pozor,molitan má tendence se trhat,takže ideálně dvoje kleštičky a roztáhnout od sebe kroužek
6, postupujeme výše na další žlábek,kde postačí kroužky mírně roztáhnout a drátek na potah vysunout
7, teď je zábavnější část a to vyndání závlaček pro opěrku - posadíme se do prostor které nedoporučuji lidem trpící klaustrofobií neboli zpět na zadní sedačku a vezmeme si sebou,plochý šroubovák,malé kleštičky a náhradní balíček nervů do kapsy... závlačky jsou umístěny pod černym plastovym objektem a nejlépe se dá vyndat plochym šroubovákem,kterým zajedete pod plast a z pravé strany je vykousnutá drážka na opěrce a tam lze šroubováčkem zachytit závlačku a vytáhnout
- nějakou chvíli vám ta první potrvá,druhá už jde nekompromisně rychlostí světla ven (asi se vás bojí

8, nyní můžeme vyndat opěrku,povytáhneme si potah co nejvíce aby jsme mohli na díru ze zadní strany sedačky (viz fotka),tam stačí z boku zmáčknout na plastové úchyty bez větší síly a plastová objímka vyskočí,to samé uděláte na druhém kousku a nyní můžete bezpečně a bezproblémů sundat potah...doporučuji přeluxovat molitan na sedačce ať si tam neuděláte ještě více nepořádku než se vám doteď povedlo
9, následně se vše odvíjí samozřejmě v opačném pořadí a místo kovových kroužků lze použít stahovací pásky (blindr páska a podobné názvy) a tak dokončit i zbytek...
tímto všem děkuji za pročtení a pokud to někdo ocení zlobit se nebudu