Vrzani a cvrlikani zadnich plastu kolem kufru
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Vrzani a cvrlikani zadnich plastu kolem kufru
Když jsem si dovezl crx 2gen domů,byl jsem z cesty značně otráven,protože v zatáčkách nebo při přejezdu nerovností,se ozývali nepříjemné zvuky od zadních plastů.Předešlý majitel mě řekl,že na to za x-let nepřišel,že to vzdal...Já jsem se stím smířit nechtěl...Zajel jsem koupit klasický molitan šířka 1cm,vzal jsem toho dva metry... sundal jsem zadní plasty, to je u crx jednoduchá záležitost a postupně z leva do prava jsem mezi karoserii a plasty začal dávat molitan ,který jsem rozřízl na výšku 50cm a délka mě vyšla kolem 1,8m od tlumiče k tlumiči,molitan jinak rozřezávat nemusíte,pouze vyřezat otvory přes které se pak uchycují plasty....tato varianta má i dobré antirezonanční vlastnosti ohledně muziky u zadních repráků,není potřeba kupovat drahou antirezonanční pěnu,výsledek je stejný/vyzkoušeno/. A na závěr jsem vystříkal silikonovým olejem třecí plochy kde dochází ke kontaktu mezi plasty,nejlépe nastříkat všechny i ty co se zdají nejméně pravděpodobné... Luboš...
Re: VRZÁNÍ a CVRLIKÁNÍ ZADNÍCH PLASTŮ KOLEM KUFRU
Pěkný, díky za radu. Až vyřeším zatékání do kufru, určitě to zkusím 

Re: Vrzani a cvrlikani zadnich plastu kolem kufru
Tak mě už taky omrzelo vrzání v kufru. Vyndal jsem naprosto všechno v kufru a zjistil že to plasty vlastně vubec nejsou, vrže to furt a ještě hlasitěji. Nějaký nápady? Já už vážně nevim co to dělá 

Skus premazat zamok 

Presne tak,trocha vazeliny na ocko zamku tretich dveri a je klid.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Na tý mojí už na to někdo přede mnou kápnul protože mam očko omotané izolačkou a nic mi tam nevrže.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
tak ja jsem prostřikal takovy ty packy v kufru na ty plasty a kryt kufru to plato ! a taky o dost lepší !
ale s tim molitanem bych to neviděl jako dobrou věc !
protože molitan saje vlhkost a pak by to mohlo jit do karoserie ... :-/

ale s tim molitanem bych to neviděl jako dobrou věc !

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Ták mám tu další super up!!
bavil jsem se s wladou ohledně vrzani když jsem koupil EE8 TAK tám to vrzalo neskutečně a to že v ed9 to dělali taky...
Poradil mi vystelovat dorazi 3dveří byli úplně dotazeny ták jsem je vytočil o dvě otáčky a hele už to ani nevrzne!
najel jsem dost km a jestě to nevrzlo tákže doporučuji sice se musí trochu víc zabouchavat kuft ale nevrže tákže doporučuji zkusít! Ták zdár 

Poradil mi vystelovat dorazi 3dveří byli úplně dotazeny ták jsem je vytočil o dvě otáčky a hele už to ani nevrzne!

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
já jsem vrzání vyřešil tím že jsem komplet interiér vyházel a nechal jen palubku, sedačky a volant

já nemam ani zadní sedačku a středovej panel,plasty "0",dokonce nepostrádám ani kastlík
pořád js to při montážích vyndaval/zandaval až mi luplo a je z toho motokára.. vzadu akorát občas něco buchne na nerovnosti,páč mám D2 s progres.zkráceným pérováním. to auto má svoji duši,neni to kanape před televizí,tak ať si trochu zahartusí