Na obrázku přikládám elektroschéma zapojení mlhových světlometů na CRX2G. Schéma je stejné pro ED9 i EE8.
mlhové světlomety jsou zapojeny přes spínací relé tak, aby se daly zapnout až po zapnutí parkovacích světlometů dle vyhlášky.
Ukostření světlometů se nachází na vnitřních stranách motorového prostoru ihned za světlomety, jsou to takové bílé plastové bloky.
Upevnění kostření mlhovek je provedeno očkem přišroubovaným ke stávajícímu kostření.
Napájení mlhovek je bráno z hlavní pojistkovnice v motorovém prostoru z pojistky č. 33, zelená 40A pro vnější osvětlení vozu.
Napájení relé je bráno od pojistky č. 8 10A v interiéru, pojistka pro parkovačky, přes vypínač kolébkový, který jsem umístil vpravo pod volant do úzké záslepky. U EE8 je vedle této záslepky ovládání zrcátek. Ukostření relé je provedeno ke kovové konstrukci přístrojové desky.
Dozaty rád zodpovím, vše je patrné ze shématu.
Mlhové světlomety CRX2G
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlhové světlomety CRX2G
No pro mě jako elektrikou nezasaženého člověka, který umí jen vyměnit žárovky, je to stejně změť hezkých znaků (a to mám za sebou průmku strojírenství
,ale to už je dávno), ale spoustě lidem to jisto jistě pomůže!
Co se mi tu spíš líbí je to cérko, jak tam všechno lícuje a ty fotky v garáži...dneska si o tom nechám zdát hezký sen

Co se mi tu spíš líbí je to cérko, jak tam všechno lícuje a ty fotky v garáži...dneska si o tom nechám zdát hezký sen

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Díky ty jo:-) Mám z něj a z toho že se všude líbí šílenou radost:-)
Redy, šel by z toho popisu a z toho schematu udělat nějakej článek, kterej by tu pro všechny byl k dispozici pro pomoc?
Redy, šel by z toho popisu a z toho schematu udělat nějakej článek, kterej by tu pro všechny byl k dispozici pro pomoc?
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
No hele všechno jde
asi nejlepší forma takovýho článku (jak to beru já) by bylo všechno nafotit co kam zapojit atd. krůček po krůčku, aby to pochopil i elektrikou nezasažený človíček jako já
ale to by musel utvořit někomu kdo tomu rozumí a kdo to má v plánu dělat nebo dělal...pár takových eňo ňuňo návodů tu je už a je to jak z časopisu Urob si sám, že kopíruješ jen kroky, ale jak říkám, je to složitý na tvorbu...druhou variantou by byl video návod, který tu má jeden člen v plánu
a už aby to bylo 

- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Technická otázka.....
kde se daj sehnat ty žluty mlhovky?

Pěkný návod
Máš to přehledný, stručný a ulehčí to práci při motáži ....

Tady je jeden odkaz na žluté mlhovky, já si tam objednala čiré
http://www.e-shop24.cz/autodoplnky-exte ... tla/c-942/

- Andrew.DC07
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju