Vertikální otevírání dveří
Moderátor: Minor
Vertikální otevírání dveří
Zdravim CRXaři..je tady nekdo komu se podarilo podomacku udelat vertikalni otvirani dveri na CRX aniz by musel zainvestovat vice jak 40tis tak aby je nemusel koupovat rovnou z prodejny..??? (Lambo doors)..???
Re: Vertikálni otviraní dveri
Ať se hlásí Paulvandyka a jeho grupa, moonwalker a jeho kámoš a nakonec mám já kámoše, kterej si je udělal na svém bmw a prý není problém je udělat i na CRX...cena by byla cca 10tis...písty,práce,lehké úpravy karosérie 

Sowich píše:Zdravim CRXaři..je tady nekdo komu se podarilo podomacku udelat vertikalni otvirani dveri na CRX aniz by musel zainvestovat vice jak 40tis tak aby je nemusel koupovat rovnou z prodejny..??? (Lambo doors)..???
caf no na ebay ich ponukaju za 250E ...nove origos...najdes tam aj za 1300E ae aj hentie a myslim ze funguju rovnako..ak chces poslem ti na ne odkaz
- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
časem mám taky b plánu, tohle si myslím že to auto naprosto nakopne do topu 
ale taky bych radši někoho kdo si to dělal sám, dávat za to desetitisíce je nehoráznost, vždyť je to jen pár pantíků, tlumičů, šroubků a.....nápad jak to celý vymyslet aby to fungovalo

ale taky bych radši někoho kdo si to dělal sám, dávat za to desetitisíce je nehoráznost, vždyť je to jen pár pantíků, tlumičů, šroubků a.....nápad jak to celý vymyslet aby to fungovalo

CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
čau mam je doma dělané... a vše funguje jak má... cena pístku je 650kč/ks a zbytek byšel na pár korun... 

Jerry píše:čau mam je doma dělané... a vše funguje jak má... cena pístku je 650kč/ks a zbytek byšel na pár korun...
ako ti to funguje..najpr sa to otwori do boku a az potom hore ci rowno hore to ide
jde mi to prvně doboku jak normální dveře a pak nahoru... 

Jerry píše:jde mi to prvně doboku jak normální dveře a pak nahoru...
cozee a ako si to dokazal ..mal si njaky nawod alebo? =)..lebo kamarat to mal ale islo mu to rowno hore a bolo to dost nepohodlne..a chcem to aj ja ale take aby to bolo ako origos..a som myslel ze sa to neda doma porobit tak
Mám jednoho moc šikovného kamaráda a ten udělá opravdu cokoly... chceš poslat foto na mejla? ale ještě je mám surové až budou v laku budou jak originály 

Jerry píše:Mám jednoho moc šikovného kamaráda a ten udělá opravdu cokoly... chceš poslat foto na mejla? ale ještě je mám surové až budou v laku budou jak originály
jasne posli...a co by za to chcel ten kamarat
-
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bych prosím dostat taky jednu fotku jak to vypadá? Také by mě to zajímalo. Email je vamach@seznam.cz
- cocks
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
já chci taky foto nebo je hoď sem......... jinak cocks@seznam.cz
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
Tak jsem nakonec dal foto sem... ležely mi půl roku venku tak jsou nic mic ale tet se nalakují a pak to nafotim fotákem (tet jen telefone...) ale fungují fakt suprově... 

- Přílohy
-
- Obraz410.jpg (113.55 KiB) Zobrazeno 11121 x
-
- Obraz409.jpg (114.34 KiB) Zobrazeno 11121 x
-
- Obraz408.jpg (118.73 KiB) Zobrazeno 11121 x
-
- Obraz407.jpg (113.7 KiB) Zobrazeno 11121 x
A kamarád za ně nic nechtěl... jen jsem musel koupit písky a ten jeden vyjde na 650kč... mám mu nadhodit že by bylo pár zájemcu? 

Dost by mě zajímalo jak to funguje atd..klidně bych to potom šoupnul do eshopu ať se zájemci hlásí
Jerry píše:A kamarád za ně nic nechtěl... jen jsem musel koupit písky a ten jeden vyjde na 650kč... mám mu nadhodit že by bylo pár zájemcu?
jasne skus sa ho opytat kolko by chcel za to..mozno keby sme sa wiaceri dohodli ci by nebola njaka akcia

Vkládám foto když to ten kamoš dával na svoje crx a skoušel jak to funguje...a že to funguje super
- Přílohy
-
- DSCN1721.jpg (98.04 KiB) Zobrazeno 11108 x
-
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Mohl by jsi mu skusmo nadhodit že by bylo pár zájemců.
Asi bych pár vzal jen nevím kde koupit ty pístky. 

Taky by mě to zajímalo