3a pol hodiny pod autom ale zvladol som to.vela foto som nerobil lebo som nestihal a mal som totalne spinave ruky

stara prevodka ako možete vidiet mala obidve manžety roztrhane,co malo za dosledok to,že sa dostal prach do puzdra a casom sa vymlatilo.
kym som prisiel na to ako celu tyč vysuniem vonku bez toho aby som musel demontovat celu napravu som stratil vela sil a casu.nakoniec som to zvladol ale chybali milimetre.
postup: uvolnime skrutku ktora spaja klbovu tyč volantu s prevodkou.ta sa nachadza pod pedalmi.je treba dat dole aj ochranny krit klbovej tyče.
pozor.musite vybrat celu skrutku,nie len povolit.zbytocnych 10 minut vytahovania

dalej vyskrutkujte hlavne skrutky ktore držia prevodku.tie som nefotil.su tam 4.nedaju sa prehliadnut.
dalej musite odkrutit gulove capi.ale odkrutit ich musite tak aby ostali na naprave takže ich odkrutite tam kde sa nastavuje geometria.inak to neviem vysvetlit:)proste vam ostane prevodka iba s axialnymi tycami.toto:
no a ked to mate vsetko poodkrucane tak ju musime vybrat.toto asi nejdem opisovat lebo sa to ani neda.je to proste trapenie.ale dve zakladne veci.lavu cast prevodky zasunieme na doraz aby sme ju mohli podvliect.a este jedna ve.musel som odkrutit vyfuk.na tom spoji kde je katalizator.inak prevodku nevyberete.foto
po vybrati staru prevodku hodite o zem a namontujete novu.

no.nieje to žiadny super postup ale tak aspon daco.